Positief. Men neemt ruim de tijd om de zaken op een rij te zetten en om de werking van de auto uit te leggen.
Sinds ik rijbewijs heb al klant bij Auto Jetten Cuijk. Ruim 35 jaar nu al.
Voldoende personeel, vlotte afhandeling.
Prima bedrijf denk nog aan het belang van de klant en niet aan het belang van der eigen portomonnee.
Eerste keer geweest voor nieuwe auto kopen. Super geïnformeerd door verkoper Geert. Daarna geweest om de knoop door te hakken en de koop gaan regelen. Ook bij Geert. Toen die afgeleverd werd ook door Geert, en alles fijn uitgelegd. Na dien nog geweest voor kleine dingen zoals uitleg. Telkens netjes en vriendelijk geholpen. Ook door het overige personeel. Nou ik kan verder maar één ding zeggen. We hebben geen spijt dat we bij dit bedrijf terecht zijn gekomen voor onze nieuwe auto. Super en vriendelijke mensen allemaal. Zelfs Dick Jetten zelf. En zeer belangrijk na de verkoop ook nog steeds.
prima goede uitleg nieuwe auto
Aankoop nieuwe auto
Pas een nieuwe Opel Corsa gekocht bij Auto Jetten. We werden hierbij goed geholpen door verkoper Stefan Luijters. Hij luisterde goed naar onze wensen en gaf deskundig advies. In het verleden had ik bij Jetten een Opel Corsa in onderhoud (toen Nedam failliet ging en Venray zonder Opel-dealer zat). Was toen altijd tevreden over de geboden service (over de huidige Opel-dealer in Venray ben ik minder tevreden). Reden om nu een auto te kopen bij een echte Opel dealer, Auto Jetten.
Gewoon weer heel erg tevreden hadden op laatste dag van garantie een defect aan de auto en de manier waarop dit opgelost is is gewoon fantastisch en ja reken erop dat we terugkomen bij jullie
Reparatie in garantieperiode. Eigenlijk hele dag al vol geboekt maar na overleg met medewerker toch de reparatie uitgevoerd . Al 30 jaar klant naar volle tevredenheid.
gewoon prima hadden een reparatie wat nog onder de garantie viel en meteen de eerste onderhoudsbeurt sinds we onze prachtige Astra kochten. en meteen bij het wegrijden voelde de auto al heel anders en beter aan als toen we hem brachten dus ja we zijn weer heel blij !!!!!!!!!!!!
Goede en gedegen service.
Wij hebben bij Auto Jetten een gebruikte auto gekocht. Ik werd zeer vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Het advies gesprek was heet transparant en duidelijk. Ook werd er goed geluisterd en meegedacht naar de wensen van ons. De auto werd volgens afspraak afgeleverd. Hetgeen betekende dat wat aan onderhoud was voorgeschreven ook werd uitgevoerd. En heel attent, een keurige bos bloemen.
Zijn goed.
Mijn nieuwe auto bevalt goed.
Mijn eerste ervaring: Klantgericht. Kon er snel een afspraak maken en werd accuraat en snel geholpen.
het ging goed met de communicatie tussen de personeelslid en klant.
Prima, betrokken personeel, deskundig en meedenkend bij eventuele zaken.
goede service, duidelijke uitleg!
Nog weinig ervaring, maar tot op heden uitstekend