leuke goede service
Zeer correct en professioneel en behulpzaam.
tot nu tor uitstekend!
Deskundig, betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf!
We hebben goede ervaringen met dit bedrijf zeer klant vriendelijk we zijn zeer netjes geholpen
Goede ervaringen
Nog maar weinig ervaring met dit bedrijf . Bij aankoop van de nieuwe auto netjes behandelt. 1e afspraak: alles volgens afspraak verlopen ( tijd ). 2e afspraak: onderhoud en motorregelmodule opnieuw programmeren de beloofde werkzaamheden ( tijd ) werden behoorlijk overschreden.
het is een klantvriendelijk bedrijf je word er goed geholpen.
Wij zijn met dit bedrijf heel goed tevreden. goede service en vriendelijk en behulpzaam personeel.
Goede ervaringen. Over de deskundigheid van een bedrijf kan ik niet oordelen. Weet niet welke diploma\'s de monteurs hebben behaald en hun jarenlange ervaringen. Vraag hoort n.m.m. dan ook niet thuis in deze beoordeling.
zoals altijd: vriendelijk, accuraat en de zaken netjes afgehandeld
Goede ervaring zoals het hoort.
Uirstekend
Goed advies, en goed/netjes geholpen
De receptionist reageerde snel op mijn aankomst bij de balie. Na correcte begroeting wordt meteen naar de reden van het bezoek gevraagd. Probleem aangehoord en vraagt verder door om een beter inzicht te krijgen in de verwachten werkzaamheden. Receptionist verteld meteen dat ze erg druk hebben op dat moment, maar gaat toch meteen kijken of er monteur beschikbaar is. Na ongeveer een kwartiertje gewacht te hebben komt er een monteur langs en verteld welke diagnose ze gesteld hebben, reparatie zou ongeveer 20 minuten duren. Totale wachttijd ongeveer 45 minuten. Personeel is zeer vakkundig en op alle vragen krijgt men een antwoord