Zeer net en opgeruimd bedrijf. Ruim van opzet. Goed bereikbaar. Deskundig en correct uitleg
Werdt vriendelijke ontvangen. Vriendelijke te woord gestaan. Goede service
Klantgericht, duidelijke uitleg werkzaamheden en vooraf kostenopgave.
Ik heb moeten betalen voor een leenauto ! Hoort service te zijn!
Goede Service
Ik ben prima geholpen afgelopen keer bij onderhoud van de auto Een 8
zeer goed en vriendelijk geholpen
Sinds vele jaren koop ik mijn auto\'s bij dit bedrijf. Spreekt voor zich dat ik erg tevreden ben en hen volledig vertrouw.
Deskundig geholpen, goed onderhoud
Bijzonder klantvriendelijk, open en transparant.
Keurig, snel afspraak gemaakt voor onderhoud en snel kunnen wijzigen zonder problemen.
Mijn ervaringen zijn zeer goed, je wordt correct geholpen en de service verlening is goed, ben uitstekend tevreden.
prima dienstverlening
goed advies; duidelijke benadering; goed overleg
Fijn dat ze de Auto ophalen en terugbrengen
Klantvriendelijkheid, goede service overleggen met reparaties in de 4 jaar dat ik er nu kom zeer positief.