is prima service
Net bedrijf. Auto was ook netjes binnen de afgesproken tijd gerepareerd.
Het is een nette mooie bedrijf, ze zijn beleeft open en eerlijk.
Prettig, alleen 3e kentekenplaat was niet geleverd toen ik auto kwam ophalen wat niet volgens afspraak was. Nu moest ik weer bellen waarom die niet geleverd was. Ze zouden het bestellen en daarna moest ik deze weer ophalen in Cuijk.
Fijn bedrijf word altijd netjes te woord gestaan zo ook geholpen. En de klap op de vuurpijl konden we ook nog genieten van een heerlijk frietje. Omdat Jetten de meeste nieuwe auto\'s verkocht had.
Betrouwbaar en gastvrij.
Afspraak via website prima. Echter: Afspraak om auto om 8 uur s\'morgens te brengen. Kregen pas om 3 uur in de middag te horen dat er diverse dure reparaties nodig waren. Omdat we de auto de volgende dag nodig hebben moest er snel besloten worden. Dat hebben we telefonisch ook direct gedaan. pas om half 5 die middag kregen we de melding dat het herstellen niet zou lukken. Ons werd wel een vervangende auto ter beschikking gesteld. Ik vind dat als de auto om 8 uur s\'morgens wordt aangeboden voor APK en onderhoud ik mag verwachten dat er direct aan wordt begonnen. En dan wachten tot in de middag voor er contact wordt gezocht is minder ! Ik heb dit ook al per telefoon doorgegeven aan de garage.
Zeer klantvriendelijk. Goede service.
Prettig geholpen.
Goede service. Afspraken worden nagekomen. Eerlijk advies.
Heel goed, ik moet alleen nog antwoord krijgen op een gestelde vraag.