Ik had de indruk dat er serieus met mij werd meegedacht!
Ik kom er al ongeveer 25 jaar en heb goede ervaringen met dit bedrijf. Dit is mijn derde nieuwe auto die ik hier gekocht heb dus dan zal het wel bevallen zijn.
Na omzwerven via Lathouwers Den Bosch, Oss .Uden bij Jetten terecht gekomen. De service van dit bedrijf is buiten gewoon goed,vriendelijk en deskundig personeel.
Bij laatste grote beurt in januari \'18 vergeten belangrijke riem te vervangen. Overigens wel door bedrijf zelf (G. Jansen) ontdekt en gemeld.
klant en bedrijf kennen elkaar al sinds de aanschaf van een Opel. Je kunt een afspraak maken en alles klopt. Vriendelijk en deskundig personeel dat altijd klaar staat al is het maar om bij een onhandige oudere automobilist even de bandenspanning tussendoor te meten.
Prima!!
Zeer goed, goede service, behulpzaam en vriendelijk personeel
Uitstekende service, zeer klantvriendelijk en ..... een heerlijk kopje koffie.
auto gekocht 2e hands.
Auto Jetten Cuijk geeft goede informatie, reageert snel op vragen en geeft advies. Zijn klantvriendelijk.
Keurig. Professioneel en meedenkend
Uitstekend geholpen bij aankoop Opel Karl.
Je wordt goed en vriendelijk geholpen. Ik bracht de auto voor een grote beurt en APK. Toen ik de auto weer ophaalde had hij niet alleen dat, maar ook een was-en stofzuigbeurt gehad.
Vanwege schade werd reparatie uitgevoerd, waarbij met klant werd meegedacht en geadviseerd over beste oplossing.
Auto een grote beurt en apk gegeven. Klasse. Bij ophalen was de auto gewassen en gestofzuigd. Prima service.