Top bedrijf, Top service!
Ik koop al jaren (>25) auto\'s bij Jetten. Daaruit blijkt dus automatisch dat het mij goed bevalt bij Jetten. Tot nu toe is er slechts een klein dingetje dat mij tegenvalt: ik zit al bijna een maand te wachten op een lakstift voor mijn huidige Opel Corsa...
Ik ben zeer tevreden geweldig zoals dit bedrijf met haar klanten omgaat.
PRIMA
Had problemen met veel rolgeluid van de banden. Ze hebben alles gedaan om het proberen het op te lossen. Maar dat is helaas niet gelukt. Waarschijnlijk koop je dit bij een nieuwe auto. (Opel Corsa) Het is een hele fijne auto maar het rolgeluid van de banden is irriterend. Jammer.
Service naar de klant is uitstekend. Jammer dat probleem met de brandstofmeter niet naar tevredenheid is opgelost. Ben zelf op internet gaan zoeken en advies opgevolgd om tankdop niet volledig te sluiten. Tot op heden werkt dit.
Tot nu toe tevreden, op korte termijn toch nog een leenauto en goede info voorziening.
Naar Jetten omdat OnStar aangeeft aan 5% olie kwaliteit.\ \ Baliemedewerker gaat mee naar de auto en reset gegevens. Zo nu is de olie weer 100%. Zo registreerd OnStar deze nu ook. Dat is toch niet de bedoeling van dit systeem. Ik wil dat dit hersteld wordt in OnStar want dit is met gegevens knoeien. Onze auto is nog geen 9 maanden oud en al zo snel zo?n lage olie kwaliteit. (13.000 km)\ \ Ook is de reservesleutel defect maar is voorlopig niet te leveren??\ \ Hoe kan dat?\ \ Zo word ik afgescheept en maar afwachten.
Men denkt mee met de klant. Al zijn er nog vragen due beantwoord zouden worden. Maar goed de rekening is er nog niet dus afwachten nu.