Heel goede service

Goede service, klantvriendelijk.

• Klantvriendelijkheid

Fijn bedrijf met goede service

Bij het brengen van je auto voor een servicebeurt wordt je vriendelijk ontvangen met een kopje koffie. Van te voren is verteld wat de kosten zullen zijn, en tijdens de beurt word je op de hoogte gehouden of er eventueel andere kosten bijkomen. Bovendien is mijn auto gepoetst en van binnen schoongemaakt! Een fijn bedrijf waar je met vertrouwen heengaat.

• Klantvriendelijkheid

Prima service en servicebeurt is conform afspraak uitgevoerd

Vriendelijk personeel aan de balie en zover ik kan beoordelen is servicebeurt prima uitgevoerd. Ofschoon ik dat niet technisch kan beoordelen, ga ik er van uit dat de servicebeurt ook deskundig is gebeurd.

• Klantvriendelijkheid

Vriendelijk, informatief, enthousiast, kennis van zaken

• Klantvriendelijkheid

Goed en eerlijk advies. Prima en vlotte service.

• Klantvriendelijkheid

Als vanouds alles naar wens.

Periodieke beurt perfect volgens afspraak, geen verrassingen. Als verrassing mijn auto gewassen en vriendelijk te woord gestaan.

• Klantvriendelijkheid

Tot nu toe alleen maar g p ede ervaringen

Een heel goed bedrijf met vriendelijke en vakbekwame mensen Ik voel mij daar op mijn gemak en heb nooit het idee dat ze meer aan mij willen verdienen dan nodig is.

• Klantvriendelijkheid

Heldere communicatie en snelle service

Net bij een ANDERE garage een opel aangeschaft. Onderweg een rammel in de auto horen maakte me bezorgd. Dichtstbijzijnde Opel Auto Jetten Cuijk maakte even tijd en controleerde serieus. Lieten zien wat het probleem was en herstelden. Heldere communicatie en snelle service.

• Klantvriendelijkheid

Meedenken en een deskundig advies

Na 35 jaar Opel rijden via de firma Jetten, blijft het nog steeds mijn Opel garage. Door de jaren heen hebben Opel Jetten en wij een vertrouwensband opgebouwd. En wij Fam.van Essen hopen die nog jarenlang voort te zetten. Wij kunnen dan ook zeggen dat wij met het gehele Opel Jetten team een goede band hebben.

• Klantvriendelijkheid

Betrouwbaar, vriendelijk en adequaat.

• Klantvriendelijkheid

Auto Jetten is klantvriendelijk en betrouwbaar.

Auto Jetten is zeer klantvriendelijk. Men luistert en reageert op vragen, opmerkingen en reacties. De service is buitengewoon goed.

• Klantvriendelijkheid

ik kan mijn geen betere garage wensen

Mijn ervaringen met deze garage is op alle gebieden positief. Erg klantvriendelijk er wordt altijd goed overlegd en de haal en breng service krijgt ook een dikke tien.

• Klantvriendelijkheid

Prima garage met vriendelijk personeel en goede monteurs

Alles volgens afspraak uitgevoerd.

Prettige en deskundige ervaring

Prettig, klantvriendelijk en deskundig

betrouwbaar en tevredenstellend

Jaarlijkse beurt werd perfect opgepakt en uitgevoerd. Apk reparatie werd telefonisch vooraf gecheckt. Blij met de 'garantie' van opel-assistance.

• Klantvriendelijkheid

Weer perfecte beurt gehad, alles naar wens

Fijne garage

Eerste indruk was gelijk goed,goede deal gemaakt,iedereen blij.

Net bedrijf

Goede en duidelijke beoordeling van de auto beurt.

Bijzonder klantvriendelijk!!

Onvoorstelbaar! Iedere keer weer verbaasd over de professionele, prettige en super vriendelijke behandeling. Na veertig jaar ervaring met Opel dealers spant Cuijk de kroon!!! Nijmegen was 10 jaar doffe ellende, Daarvoor 30 jaar Vught was prima. De behandeling in Cuijk is gewoon heel natuurlijk alsof deze klantvriendelijkheid normaal is.... in Cuijk dus wel!! Vooral de balie medewerker Bas is echt heel bijzonder. Bestelt direct vast een extra band voor het geval dat. Denk met je mee en lost direct de problemen op. Mijn complimenten!!!!

• Klantvriendelijkheid

Zeer goed en netjes geholpen, en de auto rijdt weer als een zonnetje

Ben zeer netjes en goed geholpen en thuis gebracht en later de auto ook.

Gewoon top

Nogmaals top

altijd goed;

goed en keurig onderhoud

Zie verder

Goede informatie over e uit te voeren onderhoudswerkzaamheden.

Goede service snel geholpen

Goed en snel geholpen