Altijd een super service

Ben al jaren trouwe klant bij Auto Jetten. Klantenservice staat daar altijd zeer hoog in het vaandel. Dit geldt voor alle medewerkers van receptie tot in de werkplaats. De werkzaamheden worden altijd na volle tevredenheid uitgevoerd. We blijven terugkomen.

Alles naar wens.

Op korte termijn een afspraak gemaakt. Leenauto stond klaar, vertrouwde service, kortom gewoon goed!

Super.

De wijze hoe deze deal tot stand is gekomen is buiten gewoon plezierig. Geen gedoe, maar recht door zee, een man een man een woord een woord. De aflevering was ook heel correct en gezellig en het was een extra dat de Heer Jette sr. daarbij aanwezig was. Ik kende hem nog van vroeger uit mijn Opeldealer periode als de Opel Rally rijder DRIES JETTEN. De Cascada is als nieuw, wat een heerlijke auto, met alles er op en er aan. Wij zijn er heel blij mee en deze Black Beauty doet ons onze Austin Healey weer een beetje vergeten. Bedankt Dick.

goed en netjes geholpen

Goed en netjes geholpen volgens afspraak .Vriendelijk en oplettend personeel .Zou het bedrijf iedereen aanbevelen

Betrouwbaar onderhoud

Betrouwbaar advies en vooraf worden kosten meegedeeld.

• Klantvriendelijkheid

alles prima en goede koffie

Top garage

Zeer tevreden vooral de klantvriendelijkheid en de info

klantvriendelijk,

Kantvriendelijk, en denkt mee hoe zij hun klant kunnen helpen cq behouden. In overleg is veel mogelijk. Jetten wilt dat haar klanten tevreden naar huis gaan.

Servicebeurt naar wens uitgevoerd

Servicebeurt en update navigatiesysteem naar wens uitgevoerd.

• Klantvriendelijkheid

Prima beurt en goede wissel van banden

Goede voorlichting en indicatie van kosten.

Goede auto en mooie.

Duidelijke dasbord, handige carplay zo del voor iPhone las androide, mijn voorkeur gaat op de IPhone omdat meer aplicarles toe laat.

professioneel en vakkundig gehlpen

tijdens kopen en inruilen auto kwam er meteen een goed eindbod en wist meteen waar aan toe was

Zeer klantvriendeliik

Geen lange onderhandelingen maar gelijk duidelijkheid. Dit is mijn derde auto bij Opel Jetten en ben altijd op een nette en correcte manier geholpen.

prima service

Terwijl je wacht onder het genot van een kopje koffie is de auto alweer klaar

Goed en adequaat geholpen

Er werd tijd genomen voor ons.

Snel en goed.

Zoals altijd ben ik uitstekend en vriendelijk geholpen.

Goede ervaring met onderhoud

Alles mbt het onderhoud (afspraak, uitvoering) verliep goed, soepel en snel

• Klantvriendelijkheid

Gebeld over probleem ik kon komen en reparatie meteen uitgevoerd.

Nu 1 week later en geen probleem meer gehad. Ze hadden van te voeren netjes uitgelegd wat probleem was en wat de kosten zouden zijn. Ze hebben toen meteen de reparatie uitgevoerd zodat ik een uur later weer met een gerepareerde auto kon vertrekken.

prima, snel en goed

goede service

Altijd netjes geholpen

Ik word bij auto Jetten altijd netjes te woord gestaan en geholpen. Ik vind het een hele fijne garage. Je bent er klant en geen nummer. Ik raad iedereen deze garage aan!

• Klantvriendelijkheid

Een jaar en 11 maanden na aankoop auto moesten twee banden ,waar nog veel profiel op zat, vervangen worden omdat genoemde banden uitgedroogd waren. Volgens mij had dat al geconstateerd moeten worden bij aankoop. Verder prima garage met vakkundige mensen.

• Klantvriendelijkheid

Ik word hier al jaren prima geholpen

Fijn bedrijf

Fantastisch

Onze accu ging onverwacht kapot. Met startkabels konden weer even verder. We reden toevallig langs Jetten en zonder afspraak werden we prima geholpen !

• Klantvriendelijkheid

Goede service en onderhoud, klantvriendelijk

Betrokken medewerkers die staan voor service en kwaliteit.

Ewinkel 4

5431ND Cuijk