goede comunicatie en klant vriendelijk

goed je weet in een opslag waar je aan toe bent

Prettig en vakkundig.

Ook deze keer weer fijn geholpen met prima service en duidelijke uitleg, zowel telefonisch als in het bedrijf zelf. Vrouwvriendelijk. Dat mag ook wel eens gezegd worden!

• Klantvriendelijkheid

Prima service van de dealer. Landelijk mag er wat veranderen.

Dealer werkt prima. Landelijke actie komt een week na mijn bezoek aan de garage. Dat had bekend gemaakt mogen worden.

UItstekend

Snelle service en duidelijke diagnose. Keurig vooraf ingelicht over de prijs.

Heel klantvriendelijk

Klantvriendelijk en deskundig advies

tevreden met gemaakte afspraken

alles correct

• Klantvriendelijkheid

prima verzorging van de auto, word gebeld bij eventuele meerkosten.

• Klantvriendelijkheid

prima grote beurt en keuring

Er stond een fiets klaar om 9.00 uur. De auto was op de afgesproken tijd 14.00 klaar om op te halen. Van te voren was al medegedeeld wat ongeveer de kosten zouden zijn. Een behoorlijk bedrag. Maar ja een grote beurt is gelukkig niet ieder jaar nodig.

geweldig

ik vind de service buitengewoon omdat de auto werd opgehaald en ook weer thuis gebracht.

Alles goed afgehandeld

Alles goed en keurig afgehandeld

Prima service!!

Onlangs was mijn Opel Mokka voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt bij Jetten in Cuijk. Geheel volgens afspraak werd de onderhoudsbeurt uitgevoerd inclusief wielenwissel van winter- naar zomerbanden. De garage slaat de banden ook op. En de auto, die niet helemaal schoon was toen hij daar kwam, was na afloop gewassen en zag er uit als nieuw. Dat is nog eens service!

zeer klant vriendelijk

de medewerkers denken altijd met je mee en als er problemen zijn worden ze ter plekke opgelost

• Klantvriendelijkheid

geweldig, snel en volledig geënt op de klant

fantastisch geholpen en 100% tevreden.

• Klantvriendelijkheid

Alles naar wens verlopen.

Je word goed ontvangen en alles wordt duidelijk uitgelegd aan de balie. Auto volgens afspraak weer gereed.

prettig en klantvriendelijk bedrijf

doen wat ze zeggen

• Klantvriendelijkheid

Prima service, ik kon snel terecht en schade is goed verholpen!

Prima service, ik kon snel terecht en schade is goed verholpen. Bedankt!

Altijd behulpzaam en correct

Zie boven.

Super service en eerlijk

Voor het eerst bij Jetten een reparatie uit laten voeren.Super tevreden!! Voortaan ga ik altijd naar Jetten

Zeer tevreden klant !

Zeer klantvriendelijk en deskundig. Auto's aan huis ophalen en weer terugbrengen geheel volgens afspraak. Uitstekende service !

• Klantvriendelijkheid

Uitstekende service en goede vakmensen.

Mijn ervaring was zeer positief. Mijn auto werd voor de servicebeurt aan huis opgehaald en ook weer thuis afgeleverd door zeer vriendelijke medewerkers.

Uitstekend.

Goed geregeld i.v.m. corona. Auto bij ontvangst voorzien van beschermende middelen,leenauto ontsmet en bij terugkomst weer opnieuw. Showroom aangepast o.a. 1,5m afstand,goed geregeld. Onderhoudsbeurt naar volle tevredenheid uitgevoerd. Daags erna nog telefonisch of alles naar wens was. Kortom een garage die ik iedereen kan aanbevelen.

Betrouwbaar

......

Prima autobedrijf

Over het vakmanschap kan ik niet oordelen, daar moet ik op vertrouwen. maar de service is uitstekend en de communicatie over wat er moet gebeuren aan de auto ook.

Fijne Opel dealer/garage

Dit keer mijn Zafira voorzien van een trekhaak. Bij het ophalen kreeg ik de sleutel mee. “Bedankt en veel plezier ermee” Het was net even die halve ster die het meer had kunnen krijgen als er ook even een korte uitleg gegeven zou worden. Ik snap dat het ivm de Corona-maatregelen niet optimaal is, maar had dan op z’n minst gevraagd of er nog uitleg oid nodig is. Voor de rest een meer dan prima Opel dealer. Altijd netjes en eerlijk!

Mijn beste Opel dealer.

Geweldig met haal en breng service!

Ewinkel 4

5431ND Cuijk