vriendelijk geen onzin verkopen

Ze zorgen dat alles tip top in orde komt . vriendelijk.

Fijn en goed geholpen

Erg goed oriënterend gesprek gehad met Dick. Goed advies mbt private lease wat voor ons een hoop duidelijkheid verschafte.

Prima geholpen

Vriendelijk,adequaat en snel!! Professioneel!

zoals altijd weer super

Prima service en goed onderhoud.

Helemaal goed

Goede service.

Conform prijsafspraak en tijden is montage van de trekhaak uitgevoerd.

• Klantvriendelijkheid

ik ben een zeer tevreden klant.....Zeker weten

Bij verzoek kon ik al snel voor een onderhoud s keuring en apk beurt bij Jette Cuijk terecht.En onder het genot van een bakje koffie waren de werkzaamheden aan de auto al snel naar genoegen opgelost .

deskundig en vriendelijk

Heel goed

Vriendelijk personeel met verstand van zaken daarom komen wij helemaal uit Apeldoorn

• Klantvriendelijkheid

Goede service en je weet vooraf wat de kosten zijn

Klantvriendelijk!

Word hier elke keer klantvriendelijk en netjes geholpen. Wel jammer dat ik soms pas aan het einde van de dag gebeld word, rond de tijd dat je onderweg bent om je auto op te halen. Maar wel verder netjes opgelost.

positief

Het is wel 200 km heen en 200 km terug rijden naar Cuijk. Normaliter combineren wij dat met een korte vakantie van een week in Brabant, maar nu met de corona-pandemie gaf dat problemen. Dus afwachten of en hoe de coronabesmetting zich volgend jaar ontwikkelt.

Keurig...

geen op en aanmerkingen...alles oké

goede en fijne hulp

ik word altijd goed geholpen en ze denken ook mee in het totale plaatje.

Alles naar wens

• Klantvriendelijkheid

Communicatie loopt wat stroef. Mogelijk dat de baas afwezig was en mee moest kijken?

• Klantvriendelijkheid

Super kennis en service en geweldig personeel

Weer ontzettend fijn geholpen

betrouwbaar dealer

goed en fijn behandeld

• Klantvriendelijkheid

Het bedrijf straalt kwaliteit uit.

Goed klantvriendelijk. Overleggen eerst voordat ze extra kosten gaan maken.

• Klantvriendelijkheid

Prima bedrijf, klantvriendelijk, goede service

Behulpzaam, goede service.

niets op aan te merken.

• Klantvriendelijkheid

Prima bedrijf, vakkundig, komt afspraken na, vriendelijk.

Prima garagebedrijf. Vakkundig, komt afspraken na, vriendelijk

• Klantvriendelijkheid

Prima service en expertise, nu nog de moderne media !

Beste enqueteur, Prima service en expertise, behalve op gebied van ict. In het dagelijkse van mijn auto vertrouw ik op de expertise van Opel Jetten Cuijk. Mijn Mokka rijdt fantastisch, ook nog steeds na 5 jaar. Nou rij ik nog geen 10.000 km per jaar, dus dat mag ook wel. Op gebied van navigatie echter ben ik teleurgesteld in de producten en de productkennis van mijn garagebedrijf. Nog steeds stuurt de navigatie mij over onontdekte weggetjes waar ik autobaan verwacht, kortste, snelste, meest efficiënte weg, dit alles wordt genegeerd door mijn navigatie die geheel autonoom mijn gevraagde route bepaalt en zelfs obstakels of wegafzettingen voorziet die er niet blijken te zijn ! Mijn update na de eerste twee jaar is de grootste miskoop ooit. Weg 150 euro. Een tweede manco is de lichtintensiteit van het scherm. Elke instelling is van generlei waarde. Ik zou wensen dat ie luistert naar mijn ingave, maar bij het kleinste viaduct of tunneltje gaat ie op donker, terwijl ik daglicht nodig heb. Een zware regenbui of immense bewolking levert een onleesbaar scherm, daglicht en nachtlicht werkt tegengesteld en dat kan minuten duren. Gelukkig doet de functie radio het prima, een tof meevallertje. Gelukkig ben ik een goeie kaartlezer en heb gevoel voor richting, waardoor ik de navigatie niet nodig heb, alleen naar onbekende bestemmingen zoals wel gebeurt op vakantie. Het gevolg is jammer genoeg wel, dat een beetje bakkelijen met mijn echtgenote erbij hoort bij elk autoritje. Maar dat ligt dan altijd aan Miep de Naffie. Duurde bij elkaar toch wel meer dan de 30 seconden, maar hopelijk leest u tot het eind. Met vriendelijke groet, R. Romeijn

• Klantvriendelijkheid

Fijne ervaring met het kopen van mijn auto

Goed geholpen met de aankoop van mijn nieuwe auto. Rustig en goed uitgelegd voor zover het kan(corona). Na het kopen goede service voor wat er nog gedaan moest worden aan de auto.

Ewinkel 4

5431ND Cuijk