Prima service en expertise, nu nog de moderne media !
Beste enqueteur,
Prima service en expertise, behalve op gebied van ict. In het dagelijkse van mijn auto vertrouw ik op de expertise van Opel Jetten Cuijk. Mijn Mokka rijdt fantastisch, ook nog steeds na 5 jaar. Nou rij ik nog geen 10.000 km per jaar, dus dat mag ook wel.
Op gebied van navigatie echter ben ik teleurgesteld in de producten en de productkennis van mijn garagebedrijf. Nog steeds stuurt de navigatie mij over onontdekte weggetjes waar ik autobaan verwacht, kortste, snelste, meest efficiënte weg, dit alles wordt genegeerd door mijn navigatie die geheel autonoom mijn gevraagde route bepaalt en zelfs obstakels of wegafzettingen voorziet die er niet blijken te zijn ! Mijn update na de eerste twee jaar is de grootste miskoop ooit. Weg 150 euro.
Een tweede manco is de lichtintensiteit van het scherm. Elke instelling is van generlei waarde. Ik zou wensen dat ie luistert naar mijn ingave, maar bij het kleinste viaduct of tunneltje gaat ie op donker, terwijl ik daglicht nodig heb. Een zware regenbui of immense bewolking levert een onleesbaar scherm, daglicht en nachtlicht werkt tegengesteld en dat kan minuten duren. Gelukkig doet de functie radio het prima, een tof meevallertje.
Gelukkig ben ik een goeie kaartlezer en heb gevoel voor richting, waardoor ik de navigatie niet nodig heb, alleen naar onbekende bestemmingen zoals wel gebeurt op vakantie.
Het gevolg is jammer genoeg wel, dat een beetje bakkelijen met mijn echtgenote erbij hoort bij elk autoritje. Maar dat ligt dan altijd aan Miep de Naffie.
Duurde bij elkaar toch wel meer dan de 30 seconden, maar hopelijk leest u tot het eind.
Met vriendelijke groet,
R. Romeijn