Gewoon prima geholpen.

Deskundige monteur.

• Klantvriendelijkheid

goede service en de auto was binnen de aangegeven tijd klaar.

ik werd meteen geholpen. Er was gelukkig niets mis met de auto en kon hem met een uurtje wachten weer meenemen.

goede service

Goede service altijd

Prima geholpen.

Mijn auto is voor een kleine (middel) beurt naar Jetten gegaan. Auto 2 jaar. Dus dit was de 2e beurt. Ca 2000 km gereden. Kosten hiervoor enorm hoog, €328,- Dit nodigt niet uit om voor zo,n beurt terug te gaan.

Zeer goed.

De garage herinnert me aan een beurt, voert deze goed uit en men is zeer vriendelijk en gastvrij.

Goed, zoals gewend

Goede service, betrouwbaar, netjes. Alleen de volgende keer de rest van de ruitenwisservloeistof niet open op de passagiersstoel laten liggen a.u.b..... Dat is vloeistof...daarvan wordt je stoel nat en krijgt de passagier een nat achterwerk....

• Klantvriendelijkheid

Goede communicatie gehad ondanks wat problemen in de levering

Helaas was de levering van onze auto in 2 delen. Vanwege een storing in de logistiek van opel onderdelen waren de bestelde velgen later binnen dan gepland. Door goed te communiceren heeft dit geen enkele frustratie gegeven

Prima ervaring

Geen probleem. Vooraf prijsopgave en auto keurig achtergelaten na werkzaamheden.

Goede uitleg en service

Goede garage

Een garage die meedenkt!

Onze auto heeft in het buitenland een paar keer een probleem gehad en altijd kregen wij goede adviezen. Zowel op technisch als menselijk niveau. Wij zijn dus zeer tevreden.

• Klantvriendelijkheid

Mijn eerste auto gekocht bij Jetten

???

• Klantvriendelijkheid

fijne garage waar men je kent en persoonlijk is Erg prettig

• Klantvriendelijkheid

Verwacht meer deskundigheid van een merkdealer

Auto in de ochtend vroeg brengen om vervolgens pas later op de dag te beginnen, en vervolgens geen onderdelen dezelfde dag kunnen regelen. Oliedruk melding niet kunnen oplossen Onderdelen willen vervangen die nog niet aan vervanging toe zijn.

Mijn ervaring is positief

Ik vind dat men bij Jetten in Cuijk erg klant gericht is. Men staat open voor vragen en men gaat ook met een oudere klant respect vol om.

• Klantvriendelijkheid

Zeer goed volgens afspraak geholpen

Was wat vroeg voor mijn afspraak en kreeg heerlijk kopje koffie. Opnemen schade was zeer goed. Punten waarvan ik dacht dat ze niet gezien waren bleken dat wel te zijn. Afspraak voor herstel op niet te lange termijn

Zeer servicegericht

Werden geweldig en zeer vriendelijk geholpen.

Prima garage

Je wordt vriendelijk en accuraat geholpen. Er wordt altijd overlegd, wat zeer prettig is.

• Klantvriendelijkheid

Wij worden altijd zeer snel en correct behandeld.

keurig

alles correct afgehandeld aanvullende service

Ik ben goed geholpen.

Was uitstekend

Zeer goede service

gewoon goed

altijd klantgericht en mee denkend met oplossingen, goede service. en bij eventuele dure reparatie word er gezocht naar een alternatieve oplossing, zoals revisie onderdelen.

Prettig binnen komen

Er straalt rust bij auto Jetten, niet gehaast, er wordt de tijd voor jouw, als klant genomen. Personeel is professioneel

Super goed geholpen

Goed en vriendelijk personeel bij auto Jetten in Cuijk

Prima geholpen

Eerst een telefoontje vanaf vakantie en gerust gesteld dat we gewoon naar huis konden rijden.

Ewinkel 4

5431ND Cuijk