Reparaties goed en snel uitgevoerd.

Reparaties goed en snel uitgevoerd. Vooraf duidelijke prijsopgave en informatie over de reparatie zelf.

Uitstekende service

Alvorens de afspraak gemaakt wordt, word ik heel vriendelijk te woord gestaan door de receptioniste. Er wordt afgesproken dat mijn auto thuis wordt opgehaald voor een beurt. Deze wordt uitstekend uitgevoerd. Daarna wordt de auto weer netjes thuis afgeleverd die zelfs gezogen is.

Deskundig en betrouwbaar

Ruim 20 jaar laat ik mijn auto keuren bij Auto Jetten. Ik zie weinig verloop in personeel, vakmensen die eerlijk advies geven en constateer dat goed gecommuniceerd met de klant. Ik blijf eerlijk gezegd niet voor het merk auto bij deze garage, maar meer vanwege de service.

Voor mij en mijn Opel Meriva de perfecte garage

De onderhoudsbeurt verliep probleemloos. Ik kreeg een leenauto mee voor een alleszins schappelijke prijs. Het belangrijkste vond én vind ik de uitstekende communicatie van Opel Netten. De reminder dat het tijd was voor een onderhoudsbeurt, de afspraak, de kosten, over alle aspecten werd duidelijk en vriendelijk gecommuniceerd. Erg prettig!

uitstekend

Goede en snelle afspraak, prijsopgave vooraf, op afgesproken tijd gereed.

Prima!

• Klantvriendelijkheid

Geweldige service auto weer spic en span afgeleverd top!

Goede ervaring

Zoals al jaren een tevreden klant geholpen door vriendelijk en deskundig personeel

• Klantvriendelijkheid

Je wordt altijd goed geholpen.

Het was goed geregeld.

Prima georganiseerd

Heel netjes

Heel netjes in alle opzichten

Altijd keurig netjes geholpen

Altijd keurig netjes geholpen met koop van een nieuwe auto en bij de receptie en werkplaats

• Klantvriendelijkheid

Een goede en nuchtere kijk op de opel en Brabantse koffie..plus een gewassen auto retour.da.s toch geweldig bedankt voor de goede service....jetten

gaaf bedrijf

Klantvriendelijk, deskundigheid, telefonisch op de hoogte brengen van eventuele extra kosten,

• Klantvriendelijkheid

Jullie nemen voor mij genoeg tijd, en staan altijd voor mij klaar.

goede kennis van zaken

Geweldig geholpen

Ik stond met pech in de kou, zonder aarzelen kwam M. uit de garage naar me toe. 17.00 garage eigenlijk al dicht. Geweldig fijn om in een warme vervanging te stappen terwijl hij de zorg van mijn auto overnam. Dit is service ten top!

• Klantvriendelijkheid

De kleine beurt is perfect uitgevoerd.

Alles is conform afspraak uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden over deze garage en dealer.

• Klantvriendelijkheid

Prima,vriendelijk kortom helemaal goed.

Helemaal goed en zeer tevreden.

geweldig

top

Zeer prettig contact

Ik heb een goede auto gekocht, en een goede prijs voor inruil gekregen.

• Klantvriendelijkheid

heel goede service en klantgericht

mijn ervaring is ze denken met je mee , en ook vriendelijk personaal ook aan de balie

• Klantvriendelijkheid

duidelijkheid, nakomen afspraken, vriendelijkheid, overleg over reparaties

Vanaf ontvangst tot en met de ontvangst van de sleutels terug alles in duidelijk overleg geregeld. Geen dubbele bodem. Vakmanschap straalt er vanaf en dat merk ik ook aan de auto, die ik terugkreeg.

• Klantvriendelijkheid

Vriendelijke klantgerichte medewerkers die goede service verlenen

Vanaf het moment dat ik met mijn vorige auto voor een onderhoudsbeurt naar jullie garage kwam ben ik erg tevreden. Heb deze auto omgeruild voor een nieuwe auto. Bij de aankoop van deze auto ben ik heel goed geadviseerd. Bedankt!

Naar verwachting

Alles zoals besproken naar verwachting uitgevoerd

Ewinkel 4

5431ND Cuijk