Een goede en nuchtere kijk op de opel en Brabantse koffie..plus een gewassen auto retour.da.s toch geweldig bedankt voor de goede service....jetten

gaaf bedrijf

Klantvriendelijk, deskundigheid, telefonisch op de hoogte brengen van eventuele extra kosten,

• Klantvriendelijkheid

Jullie nemen voor mij genoeg tijd, en staan altijd voor mij klaar.

goede kennis van zaken

Geweldig geholpen

Ik stond met pech in de kou, zonder aarzelen kwam M. uit de garage naar me toe. 17.00 garage eigenlijk al dicht. Geweldig fijn om in een warme vervanging te stappen terwijl hij de zorg van mijn auto overnam. Dit is service ten top!

• Klantvriendelijkheid

De kleine beurt is perfect uitgevoerd.

Alles is conform afspraak uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden over deze garage en dealer.

• Klantvriendelijkheid

Prima,vriendelijk kortom helemaal goed.

Helemaal goed en zeer tevreden.

geweldig

top

Zeer prettig contact

Ik heb een goede auto gekocht, en een goede prijs voor inruil gekregen.

• Klantvriendelijkheid

heel goede service en klantgericht

mijn ervaring is ze denken met je mee , en ook vriendelijk personaal ook aan de balie

• Klantvriendelijkheid

duidelijkheid, nakomen afspraken, vriendelijkheid, overleg over reparaties

Vanaf ontvangst tot en met de ontvangst van de sleutels terug alles in duidelijk overleg geregeld. Geen dubbele bodem. Vakmanschap straalt er vanaf en dat merk ik ook aan de auto, die ik terugkreeg.

• Klantvriendelijkheid

Vriendelijke klantgerichte medewerkers die goede service verlenen

Vanaf het moment dat ik met mijn vorige auto voor een onderhoudsbeurt naar jullie garage kwam ben ik erg tevreden. Heb deze auto omgeruild voor een nieuwe auto. Bij de aankoop van deze auto ben ik heel goed geadviseerd. Bedankt!

Naar verwachting

Alles zoals besproken naar verwachting uitgevoerd

ik ben tevreden!

Mijn auto is voor ons onmisbaar, het is daarom erg belangrijk dat er een betrouwbare garage achter ons staat die dit nog extra beveiligd en zekerheid geeft.

Uitstekend!

Zoals altijd weer prima geholpen door Auto Jetten. Deskundig is het probleem weer opgelost.

• Klantvriendelijkheid

Nette en verzorgde OPEL dealer.

Verzorgde showroom en enthousiaste medewerkers zowel bij de verkoop, balie en garage medewerkers. Afspraken worden nagekomen en je voelt je een gewaardeerde klant. OPEL Jetten is een aanrader.

• Klantvriendelijkheid

Een gastvrije ontvangst, genereuze behandeling en vlotte afwikkeling van een uitzonderlijke en plezi

Buitengewoon plezierige samenwerking met Auto Jetten: onze wensen uitgelegd, deze werden omgezet in een goed onderbouwd en perfect passend advies. Na proefrit waren we enthousiast, en heeft Auto Jetten de zaken voortvarend opgepakt en afgewikkeld. Een voorbeeld voor hoe het altijd zou moeten!

• Klantvriendelijkheid

Vlotte en vriendelijke medewerkers. Je weet qua kosten meteen waar je aan toe bent en afspraken worden goed nagekomen.

Zeer goede ervaring

Vriendelijk, correct, snel, duidelijk

• Klantvriendelijkheid

Supersnelle en goede service.

Ik hoefde maar te bellen en een uur later werd ik al geholpen en werd de auto voorzien van een nieuwe accu.

Top werk geleverd

• Klantvriendelijkheid

Prettige contact en komen afspraken na.

Er was een onverwacht probleem aan mijn auto opgetreden en ik kon het dezelfde dag nog laten verhelpen.

Prima.

Altijd goede service!

Correct

Ik ben correct te woord gestaan. Teveel opgevoerde kosten zijn van de rekening afgehaald.

• Klantvriendelijkheid

Het personeel heeft me perfect geholpen, waren vriendelijk, deskundig, sociaal, behulpzaam, snel in het reageren, totaal niet opdringerig omdat ik nog twijfelde, gaven de juiste tips, hebben mij de juiste informatie gegeven, kortom een super fijne samenwerking gehad. Werdt goed en deskundig omgegaan ivm COVID-19 maatregelen. Auto keurig netjes op tijd afgeleverd. Kortom een betrouwbare auto garage wat ik iedereen zou aan bevelen.

Ewinkel 4

5431ND Cuijk