Fijn bedrijf

Jaarlijkse beurt voor mijn Meriva. Duidelijke prijsopgave vooraf, goed overleg over bijkomende kosten. Vriendelijke mensen.

• Klantvriendelijkheid

Goede communicatie met de klant

Communicatie en kontakt direkt en duidelijk. Prijsafspraak is goed. Leenauto werd niet in rekening gebracht. Wel jammer dat uitgevoerde reparatie deels niet netjes was afgewerkt. Verschillende delen van dashboard waren niet goed terug geplaatst. Als hier iets meer zorg aan was besteed had dit voorkomen kunnen worden. Verder zeer tevreden. Personeel is klantvriendelijk.

Vriendelijk en klantgericht!

Vriendelijkheid en veel ervaring

Mijn ervaring met onderhoud is goed en word ten alle tijden goed behandeld. Vindt het alleen jammer dat dat ik met het kopen van een nieuwe auto altijd elders ga schoppen , omdat het vaak afkets op enkele honderden euro's op inruil.

• Klantvriendelijkheid

Goede service en heel deskundig.

Altijd vriendelijk en je weet vooraf waar je aan toe bent. Geen verrassingen in de factuur. Wel zo prettig.

• Klantvriendelijkheid

Prima service, vriendelijk personeel. Prijs in vergelijking met universele garages zou wel wat meer concurrerend mogen zijn.

• Klantvriendelijkheid

Net bedrijf met vriendelijke en kundige medewerkers.

goede service

wordt altijd vriendelijk behandeld, en men heeft altijd een goede luisterend oor

Goede service, staat voor kwaliteit

Goede service, staat voor kwaliteit

Goed geholpen, goede service

Ik ben goed geholpen, netjes te woord gestaan met mijn vragen. We kregen zelfs een leenauto vanwege de hoge kosten voor de reparatie.

Wordt altijd goed geholpen

Ook bij kleine dingen

• Klantvriendelijkheid

Vriendelijke en nette bediening.

Correcte behandeling

• Klantvriendelijkheid

Goede service, wordt netjes te woord gestaan.

• Klantvriendelijkheid

Klantvriendelijkheid ten top en betrouwbaar

Alles wordt vooraf netjes uitgelegd van wat er staat te gebeuren. Je kunt genieten van een kop koffie of een toertje maken per fiets door de omgeving. Je wordt geïnformeerd als er meer moet gebeuren dan afgesproken.

• Klantvriendelijkheid

Service beurt keurig gedaan volgens afspraak. Kostenopgave vooraf besproken.

Uitstekend, alles klopt

Van a tot z, uitstekend geholpen. Alles naar wens

• Klantvriendelijkheid

Prima bedrijf, wel vaak terug moeten gaan.

Kom hier altijd, vooral omdat Mulders Nijmegen naar mijn mening me nooit goed heeft geholpen. Hier blijven ze altijd vriendelijk, blijven alles proberen. Helaas met uitlijnen meerdere malen terug moeten komen, hetzelfde geld voor een knipperlicht. Maargoed dat kan ook aan de auto/mij liggen. Over het algemeen tevreden.

Super bedrijf

Super klantvriendelijke medewerkers die meedenken, goeie service, weet van hun producten. Gewoon super tevreden met deze garage!

Over algemeen goed.

Over algemeen goed maar vindt jammer dat mijn auto aan de binnenkant niet gestofzuigd is dat gebeurde eerst wel altijd voor 700 euro mag je toch minsten verwachten dat auto is schoongemaakt.

• Klantvriendelijkheid

We worden altijd snel en goed geholpen.

We worden altijd snel en goed geholpen. En kunnen daarna weer veilig de weg op.

• Klantvriendelijkheid

Prima service, altijd duidelijk vooraf wat er gaat gebeuren en wat het gaat kosten. Bellen indien noodzakelijk. Ik ben tevreden over deze dealer.

Alles goed geregeld

Wij waren helemaal tevreden wat betreft inruil van onze Opel Corsa en zijn nu heel blij met onze Opel Crossland

Alles goed geregeld

Zoals altijd super.