Mijn ervaring is nog steeds na na vele jaren dat alles prima wordt geregeld door deskundig en zeer vriendelijk personeel en beveel deze garage zeker aan en daarom blijf ik ondanks de grote afstand klant bij Jetten Cuijk.
Het volgende is gebeurt, Wij hebben afgelopen jaar al behoorlijk veel aan onkosten gehad aan onze auto, en tot overmaat van ramp ging ook nog eens de bestuurdersstoel kapot. na overleg met Bas die overgens wel met de klanten mee denkt. En hij voorstelde om gewoon langs te komen dat werd er na gekeken en eventueel naar een oplossing gezocht, die voor mij redelijk zou zijn om te laten uitvoeren. wij hebben een paar dagen later nog een keer terug gebeld om langs te kunnen komen en aangegeven wat Bas had voorgesteld. de desbetreffende persoon die op dat moment met ons een afspraak maakte, nam dit niet in overweging, wij kregen te horen dat de stoel niet kon worden gelast omdat dit al meerdere malen is gedaan, het vervangen met een tweedehands stoel koste 200 euro en het totale plaatje inclusief montage stoel kwam uit op 500 euro, De stoel zit met 3 boutjes vast, dus betaal ik 100 euro per boutje voor montage. SCHANDALIG!!!!
De service en kwaliteit altijd gegarandeerd bij Jetten.
Duidelijke uitleg, goede prijsopgave vooraf, vriendelijke garage, gewoon goed..
Al jaren ben ik klant bij Auto Jetten en naar volle tevredenheid.
Geeft correcte adviezen en informatie. Prettige medewerkers.
Zooals altijd geen klachten en heerlijk genoten van mijn warme chocolademelk.
Grote beurt en APK keuring volgens planning gedaan. Zeer tevreden over vakmanschap en klantvriendelijkheid.
De deskundigheid en vakmanschap is voor mij als leek moeilijk te beoordelen. Wel de service en de klantgerichtheid; die zijn al vanaf het begin dat ik bij Jetten kom top! Maar de duidelijke uitleg welke mij gegeven werd was helder en gaf me het vertrouwen dat het weer goed zou komen. De prijs van de reparatie was even slikken, echter de gratis auto-vervanging en de korting op de reparatie vond ik een mooi gebaar!
Onderhoud geheel volgens afspraak. en ... lekkere koffie in de wachtruimte.
Commucatie is goed en de uitvoering van onderhoud is ook goed.
Inmiddels is mijn Astra alweer 12 jaar oud. Daarbij horen helaas ook mankementen maar deze worden door de monteurs van Auto Jetten netjes opgelost
Afspraken worden nauwgezet nagekomen. De klantvriendelijkheid is top. De verleende service is uitstekend.
Goede service en klantvriendelijkheid
Mijn Opel Grandland zou een 4 jarige beurt krijgen met tevens een apk keuring. Hierbij zou ik de auto 's morgens brengen en een leen auto mee krijgen. Nu mailen ze enkel dagen later na een afspaak gemaakt te hebben, dat ze geen auto 's morgens om 8.00 uur hebben maar wel om 9.00 uur, maar dan moet ik al om mijn werk zijn. Dit hebben ze opgelost om de auto op mijn werk op te halen en terug te brengen. ( dat is een plus punt voor Jetten ) Maar nu blijkt dat ze de Update van de auto niet gedaan hebben en bij een vier jarige beurt moet de accu vervangen worden, deze hadden ze niet op voorraad terwijl ze wisten dat ze deze nodig hadden. Hiervoor moet ik dus weer een afspraak maken.
Mijn Opel Corsa (diesel) heb ik hier gekocht en al 7 jaar in regelmatig onderhoud. Het personeel is altijd vriendelijk, en ik heb nog nooit technische problemen gehad met de Corsa, mede door de inzet van vakbekwame monteurs.
Van desk tot de werkplaats, iedereen denkt en werkt voor de klant. Ik ben trots op Opel Jetten en haar personeel.
Ik kwam voor een service beurt voor de auto, en wist direct wat het mij zou gaan kosten. Koffie werd meteen aangeboden. TV stond aan zodat ik de spelen in Parijs kon volgen, en voor ik het wist was mijn auto al klaar. Gewoon een fijn bedrijf met zeer vriendelijke mensen. Een aanrader voor een ieder.
En de wachttijd wordt verzacht met heerlijke koffie en de krant van die dag.
Service beurt goed uitgevoerd. Auto was ook van binnen mooi schoongemaakt.
Zoals gewoonlijk zeer tevreden.
Ben al jaren klant. Ben super tevreden over Jetten en dit geldt voor alle afdelingen die hiervoor zorgdragen. (werkplaats, verkoop en receptie)
Een lekkend koelvloeistof vat geconstateerd door mij zelf Monteur die gelijk ging kijken zei haar scheurtjes in het vat, afspraak gemaakt bij receptie en kon en binnen twee dagen gerepareerd worden, monteur die uit het zelfde dorp woont als ik , neemt mijn auto mee naar de garage en neemt hem op einde van de dag weer mee naar huis. Top service.
Snel en deskundig