Ruimte tot verbetering
Leuk contact met de verkoper, we zijn goed geadviseerd en we hebben een mooie occasion gekocht die aansluit bij onze wensen!
De auto is ook netjes afgeleverd, stond er prachtig en gepoetst bij conform de gemaakte afspraken vooraf.
Helaas werd dit alles overschaduwd door de wijze waarop wij de auto in ontvangst hebben genomen. Er bleek een ongelukje te zijn gebeurd met het zoontje van de verkoper op de middag dat wij de auto zouden ophalen. Toen wij de showroom binnen liepen zat deze al op heel hete kolen en wij werden in zeer hoog tempo door de ontvangstprocedure heen geloodst waarbij de verkoper ongeveer elke minuut gestressed op zijn horloge keek. Er was geen tijd voor een ontspannen kopje koffie of nadere uitleg van de auto. Dit zou later nog wel komen ...
Vanzelfsprekend hadden wij begrip voor de situatie, maar er werd m.i. intern niet goed geschakeld: van een privé issue zou de klant geen last mogen hebben. Wat ons ook een beetje tegen viel, is dat er nog geen bosje bloemen vanaf kon. Ook al was het geen gloednieuwe auto, het gaat hier niet om een pak melk, maar om een auto van ruim 16K.
Al met al kregen wij op dat moment niet het gevoel dat de klant koning was. Wel heeft de verkoper de dag erna nog even telefonisch contact met ons opgenomen om zich te verontschuldigen. Dit hebben wij uiteraard aanvaard. We hopen dat deze feedback ter harte wordt genomen door de firma Jetten.