De medewerkers staan je met raad en daad bij. Heb je een vraag dan wordt er serieus iets mee gedaan
het regelmatige onderhoud en reparaties ben ik tevreden over
Tweedehands auto gekocht. Twee keer langs geweest om zomer cq winterbanden te verwisselen.
Kundig en goed personeel, we doen graag zaken met Opel Jetten Cuijck!
Ben nu sinds vier jaar klant van Jetten voor aanschaf nieuwe auto\'s (inmiddels 5) en onderhoud. Gewoon helemaal top!!!
Goede ervaringen: service erg goed, communicatie verloopt zeer prettig en kwaliteit van geleverde diensten lijkt in orde.
enige miscommunicatie gehad, dit werd echter zeer deskundig en positief opgelost
Super op alle fronten , zowel een auto kopen als daarna het onderhoud. Heel goed meedenken van verkoper en goed advies.
Dit is een bedrijf met topservice. In een woord: fantastisch. Al veel bedrijven meegemaakt, maar het meedenken met de klant, de service, de garantie, de klantvriendelijkheid: Autojetten maakt echt waar wat ze zeggen. Inmiddels 2e auto gekocht en 3 in onderhoud gehad. Nog nooit teleurgesteld. Geen moeilijk gedoe bij een reparatie. Garantie is garantie. Kortom: een topper op eenzame hoogte!
Vanmorgen mijn Opel Astra van 18jr afgekeurd, door snel optreden van Jetten reed ik vanavond al in een andere jonge Astra naar huis, ik kan dus morgen gewoon werken gaan, geen vervoers probkleem.... Snelle actie Stefan, DANK JETTEN, hier rijd ik graag 140 km retour voor naar jullie vestiging in Cuijk , SUPER service.
Eind december bij dit bedrijf een Zafira Tourer demo gekocht. Bijzonder hartelijke ontvangst en professionele onderhandelingen. Er was erg veel tijd voor uitleg en proefrit.Ook de aflevering een week later was perfect. Alle lof voor dit bedrijf en de verkoper in het bijzonder.
Via Autoscout24 bij dit bedrijf terecht gekomen en bij binnenkomst viel ons de orde,netheid en overzichtelijkheid meteen op. Verkopers waren zeer vriendelijke en niet opdringerig. Nadat wij interesse hadden in een auto werden wij deskundig te woord gestaan en werd meegedacht hoe en wat met onze oude auto kon en wat de mogelijkheden waren. Dit gaf ons een heel goed gevoel en dit zijnn wij in de overige zaken die wij die dag nog bezocht hadden niet tegen gekomen. Na het besluit genomen te hebben de auto te kopen bij deze autozaak werd alles netjes afgehandeld, werden afspraken nagekomen en is de auto perfect afgeleverd. Zo zou het in iedere autozaak moeten zijn. Kan niet meer zeggen dat ik super tevreden ben over dit bedrijf!! Gr. R. Salden, Eygelshoven (Zuid-Limburg)
Oldtimer Opel gekocht bij Auto Jetten. Erg goed geregeld allemaal! Kunnen veel garage\'s nog wat van leren.TOP!
Wij komen graag bij Autobedrijf Jetten voor inruil en onderhoud van onze auto\'s. Vooral door de deskundigheid en de vriendelijke/persoonlijke benadering van het gehele team. Meedenken met de klant staat hier hoog in het vaandel. Kortom voor ons een TOP bedrijf!