vind het wel prijzig,maar het is het wel waard
Wat een fijn bedrijf, zij begrijpen precies wat ik wil
Klant vriendelijk zo gewoon mogelijk en je voelt je direct dat het goed zit wat wij noemen je voelt je direct thuis probeer dit zo te houden .
Heb een offerte laten maken voor de inruil van mijn Zafira tegen een nieuwe Zafira die in de showroom stond,er is geen contact meer met me opgenomen waarop ik na 3 weken weer een bezoek bracht met mijn vrouw om naar de auto te kijken ,deze was echter verkocht.Als je een klant een demo aanbied en je maakt uitgebreid een offerte vind ik dat je deze ook de keuze moet geven van aankoop.
Prima garage. Goed overleg over noodzakelijk te vervangen onderdelen. PS: online in onderhoudsboekje beurt 2013 en 2015, maar geen van 2014 terwijl hij toen ook gewoon is geweest en zelfs 1e APK heeft gehad. Graag bijwerken.
Uitstekende service, vriendelijk personeel.
Heb een prettige ervaring gehad.
Al jarenlang mijn garage. Het is belangrijk dat er wederzijds vertrouwen is. Men is vriendelijk en denk mee met de klant.
In de korte tijd dat ik, na een lange periode bij Auto Geene in Wanroy klant ben geweest, door uw bedrijf ben ontvangen en geholpen spreek ik alleen maar lof uit.
Tot op heden goed tevreden
Heb na het faillisement van dealer Geene weer een fijne Opeldealer gevonden die het onderhoud van mijn Zafira Tourer overneemt.
Het had s\'morgens gevroren en ik had een huurauto gereserveerd. Ik hoefde de ruiten niet zelf schoon te maken, dit deden medewerkers. Mooie service!
Reparaties en onderhoud uitstekend uitgevoerd volgens afspraak. Ook telefonisch goed op de hoogte gehouden van de voortgang inclusief juiste inschatting van de kosten.