De eerste ervaring met Auto Jetten was eerlijk gezegd niet zo goed. Nadat wij in eerste instantie 2 auto\'s hadden uitgezocht, en een afspraak hadden gemaakt voor een proefrit een aantal dagen later, bleek een van de auto\'s al gereserveerd te zijn voor een andere klant. Iets wat misschien wel begrijpelijk is, maar wij hadden het prettiger gevonden als dit van tevoren kenbaar was gemaakt. Nu. Kregen wij dit pas te horen , nadat wij de proefrit hadden gemaakt en een offerte aangeboden hadden gekregen. Een beetje vreemd. Gedesillusioneerd keerden wij huiswaarts. Na onderling overleg is alles gelukkig op zijn pootjes terecht gekomen, en zijn wij zeer tevreden over Auto Jetten.
Goede ervaring met Geert, die heeft mij de Corsa verkocht. Heeft alles goed geregeld zoals het hoort.
Langdurige ervaring met prima resultaten als het gaat om aankoop nieuwe auto\'s maar ook en vooral om onderhoud.Ga zo door!
Correct en vriendelijke receptie
Met veel plezier een auto gekocht bij auto Jetten. Goed en deskundig geholpen.
Vriendelijk personeel, vraagt eerst wat de klant wil en adviseert op basis daarvan, informeert over de voor en nadelen van diverse types. Personeel ziet het belang van klantenbinding, beter een klant die tevreden terugkomt dan eenmalig grotere winst behalen. Hartelijke ontvangst, ook bij onderhoud of reparaties.
Prima, supersnelle service. Ik was bijna te laat met mijn apk, maar kon met de snelle service van Auto Jetten dezelfde dag nog terecht!