Professioneel en deskundig. Altijd klantgericht.
Prima. Altijd vriendelijk geholpen
Auto Jetten is een bedrijf met een grote kennis van de Ope, met altijd een eerlijk advies, ook al is dat soms in hun eigen nadeel (zoals bijvoorbeeld het advies om gewoon met d auto door te rijden dan aan te dringen op de aanschaf van een nieuwe). Ander voordeel: men kent de klant!
Prima ervaring.
ben nu twee keer geweest en beide keren vakkundig,snel en vriendelijk geholpen.
we zijn beleefd en deskundig geholpen en te woord gestaan. De gemaakte afspraken zijn goed nagekomen.
Positief, klantvriendelijk kortom een zeer betrouwbaar autobedrijf.
Zeer goede service en altijd bereid om te helpen.
Klant vriendelijk, lekkere chocolademelk, duidelijke uitleg onder de auto van wat er gevonden was. Advies wanneer verhelpen.
Netjes en correct geholpen en te woord gestaan
Klant vriendelijke medewerkers en goede service
Ze geven altijd goede service
Gisteren mijn Opel Astra gekocht. Wat een ontzettend fijn bedrijf met vakkundig personeel. Binnen een uur was alles beklonken en ik kon de auto ook nog eens direct meenemen, na een uitgebreide uitleg natuurlijk! Een en al lof over de firma Jetten. Ik woon zelf in t oosten van het land, maar heb al besloten om hier telkens terug te komen voor onderhoud aan mijn fantastische auto. Heb veel vertrouwen in dit bedrijf.