Jetten is een prettig bedrijf om zowel een auto te kopen en de prettige after-sales. Altijd netjes te woord gestaan en staan open voor suggesties. Problemen die we tot dusver hebben gehad zijn netjes opgelost en kon dat niet werd er een alternatief geboden.
Prima service, ook bij he kopen van een gebruikte auto nam de verkoper alle tijd, geen haast dus geen stress. Jullie hebben er een klant bij.
Prima geholpen
Uitstekende service zowel tijdens het onderhoud als daarna. Even de nazorg of alles goed was verlopen. Ondanks dat auto onderhoud nooit goedkoop is, heb ik het vertrouwen dat er met de grootste zorg aan mijn auto en veiligheid wordt gewerkt.
goed snel handelen
Alleen goede en positieve ervaringen. Goede service en vriendelijk personeel.
Super. Mijn Zafira heeft bijna 500.000 km gelopen en heb ik altijd in onderhoud gehad bij Jetten. Door de fantastische service en meedenken om de kosten binnen de perken te houden (mede gezien de hoge kilometerstand) blijf ik voor onderhoud en reparatie bij Jetten. Deskundigheid slechts een 9 omdat er wat problemen zijn met de vervanging van een roetfilter. Wordt echter op een zeer goede wijze afgehandeld. Toppie!
Altijd correct behandeld,afspaken goed nagekomen,vertrouwlijke firma.
alleen maar plus punten, goede service en zeer nette en aardige medewerkers
goede service, je kunt er op aan, afspraken worden goed nagekomen. Alleen reparaties nogal prijzig.
Goede service bij onderhoud. Ze brengen je naar huis of naar je werk en komen je ook weer ophalen. Erg prettig!
Goede service, meedenken word gewaardeerd.
problemen met de koeling,mijn vader was net overleden ze hadden eigenlijk geen vervangende auto maar werd toen i.o.m. dhr. jetten alsnog een vervangende auto geregeld.
goede ,eerlijke service