Netjes en correct geholpen en te woord gestaan
Klant vriendelijke medewerkers en goede service
Ze geven altijd goede service
Gisteren mijn Opel Astra gekocht. Wat een ontzettend fijn bedrijf met vakkundig personeel. Binnen een uur was alles beklonken en ik kon de auto ook nog eens direct meenemen, na een uitgebreide uitleg natuurlijk! Een en al lof over de firma Jetten. Ik woon zelf in t oosten van het land, maar heb al besloten om hier telkens terug te komen voor onderhoud aan mijn fantastische auto. Heb veel vertrouwen in dit bedrijf.
na een duidelijke uitleg aan chef monteur wat er met mijn auto aan de hand was heeft hij een juiste diagnose gemaakt, en is het probleem eindelijk opgelost.
Ik mis echt de professionaliteit: Bij auto ophalen niet afgedankt, nummerplaat ligt niet klaar, krasje niet bijgewerkt, dakdragers onduidelijk....Wel voldoende tijd genomen voor uitgebreide uitleg. Kom op!we komen geen pak melk halen bij de buurtsuper! Het bloemetje zoals beloofd houden we denk ik te goed. nu krijg ik een reminder mail voor deze digitale enquete Waarom niet even bellen,maak het persoonlijk.Had ik ook kunnen informeren of het plaatje voor de verlichting nummerplaat al binnen is? 26 aug besteld men zou bellen als het binnen is voor een afspraak om dan ook het krasjecweg te werken. Duurt mijn inziens lang? Open en eerlijk, wellicht dat jullie er Iers mee kunnen. In de zaak vind ik het overigens wel gemoedelijk en heb er ook vertrouwen in dat we verder goed geholpen zullen worden.
zeer klantvriendelijk
mijn ervaring met dit bedrijf is tot nu toe goed
Een zeer fijn bedrijf waar de aandacht voor de klant centraal staat, waar ze nog de tijd voor je nemen.
Auto hier gekocht AL HET ONDERHOUD WAT ZE ADVISEERDE LATEN UITVOEREN , gemiddeld 1200 euro per jaar aan kosten.... Service is goed......Maar 1200 euro bij gemiddeld 11000 km per jaar lijkt mij redelijk veel
we werden goed ontvangen toen we een auto wilden kopen. maar toen we de auto op haalde vond ik het slecht hoe we behandeld werden door een medewerker. Dit is geen visite plaatje
Tot op heden nooit problemen gehad Zeer tevreden over service
Mijn corsa wordt er goed onderhouden. Ik denk dat ze wel doen, wat ze moeten doen tijdens een onderhoud. Fijne garage, ik kom er graag. Vriendelijk personeel en de koffie staat altijd klaar. Jetten Cuijk is niet goedkoop, maar wel betrouwbaar.
Prima, altijd een praatje. TOP ga zo door..