Prima bedrijf. Deskundige behandeling!
Een net en klantvriendelijk bedrijf. Overal gaat er weleens iets mis en ook bij Jetten. Dit wordt echter getracht in alle redelijkheid en tevredenheid op te lossen. Wat mij betreft is dit ook gelukt
Ik heb op 27 mei 2016 mijn Opel Astra lStation laten APK keuren en een onderhoudshoud laten uitvoeren. Ik ben over het algemeen erg tevreden over hoe het verlopen is ben goed geholpen problemen met de auto opgelost, en ben netjes gebeld over de stand van zaken over mijn auto wat ik als zeer prettig ervaar! Ik ben goed geholpen en te woord gestaan door het personeel wat er werkt. Een min punt en ook wel een plus punt, er is bij mijn auto ruitenwisservloeistof in rekening gebracht terwijl mijn bakje helemaal vol was, maar ik heb het verschuldigde bedrag gewoon terug gekregen dus dat was wel erg netjes maar had ook niet anders verwacht ! Met vriendelijke groet
Ik was voor de eerste keer bij Auto Jetten in Cuijk en dat is me goed bevallen. Mijn1 jaar oude Opel Mokka had zijn eerste beurt nodig. Het onderhoudsboekje van mijn Opel moet nog worden ingevuld.
Je wordt altijd goed geholpen Geen klachten .
Mooie showroom,werkplaats ziet er professioneel en netjes uit,deskundig advies en uitleg van de auto en zéér vriendelijk personeel.
al 17 jaar klant nog nooit klachten
Ik ben vriendelijk en goed geholpen
zeer goed en klantvriendelijk
Goed advies over 15 jaar oude auto en sneller (en dus goedkoper) bij reparatie aan andere auto. Leuke leenauto meegekregen voor overdag.
Prima bedrijf. Vriendelijke mensen die met je mee denken.