Klantvriendelijk, professioneel.
Prima service en vaklui,daarom is de auto betrouwbaar, dus dan ook een tevreden Opel rijder,jaar na jaar......
inruil en aankoop prima geholpen zeer vriendelijk en je kunt merken dat er een goede arbeidssfeer is.
prima service, goed overleg met extra dingen die gedaan moesten worden. Pluim op de hoed van Bas, altijd met de klant meedenken, die ervaring heb ik al 8 jaar.
Klantvriendelijk en deskundige verkoper met een goede en duidelijke uitleg.Klasse
Service is zeer goed Heb geen klachten
Wij zijn al jaren klant zijn, met auto kopen en onderhoud. Wij zijn altijd tevreden.
Prima, komt zijn afspraken altijd na
prima klant vriendelijk en zeer tecnisch
Goede aflevering van de gekochte auto, en goede voorlichting over de gekochte auto.
Goed geholpen , goede service
Netjes geholpen prima service!
Goede ervaring. Auto voor onderhoud thuis opgehaald en gebracht i.v.m oogoperatie super!!!
Voor 2de maal nieuwe auto gekocht. Perfecte afhandeling !