Professioneel bedrijf met goede mensen. Het ziet er altijd netjes en schoon uit.
Je wordt er altijd goed geholpen. Vriendelijk personeel. goede service.
Zeer positief! Deskundig personeel en goede service. Bij problemen c.q. benodigde reparatie neemt men altijd vooraf contact op en overlegt op een positieve manier wat er gedaan moet worden i.c.m. de kosten die dit met zich mee brengt.
Vervangen Accu
Ervaringen zijn zeer goed, wordt goed geholpen en zijn zeer vriendelijk, een garage om aan te raden.
Prettige verkoper ( Stefan Luijters)
Positief, ik kom er al jaren.
Kom al jaren bij Jetten Cuijk. Word in de regel correct en volgens afspraak geholpen.
Prettig en levert goed werk af
Zeer slechte ervaring ze zijn nergens voor verantwoordelijk pure oplichting van een nieuwe auto van €.32,000 De directeur Dick Jetten is niet thuis als je met echte klachten komt. Klantvriendelijkheid bestaat hier echt niet. NOOIT MEER OPEL JETTEN
nog maar een keer : ik ben niet gesteld op enquetes. Je wordt gedwongen. Deze valt gelukkig mee.
Goed service. Ik had de auto meteen mee willen nemen na de proefrit alles leek immers in orde. Maar de verkoper bleef weigeren omdat hij het rapport van de werkplaats nog niet had gelezen. De auto was dezelfde dag nog klaargemaakt. Achteraf bleek dat de distributieriem vervangen moest worden. Ik waardeer zeer dat hij mij een auto wilde geven met 100% zekerheid dat alles in orde is.
Uitstekend bedrijf met goede service