Alles vogens af spraak
goede service, prima bereikbaar
Vriendelijk, kundig en correct.
Reparatie is naar tevredenheid uitgevoerd. Echter de prijs voor een nieuwe accu is schandalig hoog. € 150,= ex btw en 20 % korting. De accu kost dan alsnog € 182,= incl btw. Op internet gegoogeld, kom voor een Varta op € 130, inclusief btw. Garage wil verschil niet verrekenen, om zogenaamd kwaliteits verschil. Hun vergeleken met een Bosch die €30,= goedkoper was. Helaas kunnen wij niets voor u betekenen. Was het antwoord van de garage. Mijn conclusie, ik ga er niet meer heen. Dom bedrijf wat klantenbinding betreft.
De apk met jaarlijkse oh-beurt werd prima verzorgd. De korting werd voor me geregeld; er was overleg over het verhelpen van een onvoorziene slijtage; gratis leenfiets; soepele contacten, kortom:PRIMA!
Probleem met verstuiver in goed overleg met de planning en in combinatie met Opel Wintercontrole snel verholpen en zelfs goedkoper dan begroot. Dit geeft mij vertrouwen in dit garagebedrijf in deze als maar harder wordende tijden.
alles volgens afspraak gegaan
Na 25 jaar toyota gereden te hebben overgestapt naar dat is de verdienste van deze dealer
kachel werkte niet goed en daarom gebeld rond 8.30 uur. kon dezelfde dag om 15.30 uur komen en om 16,0 uur was de reparatie al voltooid. perfecte service
Vriendelijke verkopers. Deskundig advies. Meedenkend. Mooie showroom.
Ik ben op een goede en prettige manier geholpen.
Ben reeds via de telefoon door u benaderd en heb u mijn mening gegeven. Groet, F.Kokke
Vriendelijk en zeer behulpzaam