Goede ervaringen, vriendelijke medewerkers, geode service en de leenfiets is fantastisch
Snel, uiterst vriendelijk en deskundig
Al zo\'n 25 jaar voor mij een betrouwbaar adres.
Al meer dan 10 jaar een goede samenwerking.
Prettig bedrijf goede service en ik kom er graag
Wel,al ruim 35jaar ben ik een trouwe klant bij dit bedrijf,begonnen in de Dorpsstraat. Deskundigheid,service en humor geweldig!! Personeel staat altijd klaar.Ondanks verhuizing van B\'kom naar Zeist blijf ik deze garage trouw. BRAVO!!
Vriendelijk en vertrouwd met begrip voor mijn wensen qua onderhoud
Een jarenlange goede relatie !!
Van de Weerd in Bennekom heb ik ervaren als een betrouwbare garage, waar ik als klant altijd vriendelijk en ondersteunend word geholpen. Ik ben geen techneut, zeker niet op gebied van auto\'s, en dat betekent dat ik volledig blind moet kunnen varen op de adviezen van mijn garage. Men is er vriendelijk, geduldig, correct en altijd snel tot hulp bereid. Iedere autobezitter in mijn dorp zou naar deze garage moeten gaan.
Ik kom al jaren tot volle tevredenheid bij van de Weerd. Prima service, aardig personeel. Nemen de tijd voor je en helpen waar ze kunnen. Niets is te veel. Een top bedrijf. 👍
Goede service, gastvrij en ervaren mensen. Overleggen netjes wat er mogelijk is en denken mee.
Ik ben al jaren klant van v/d Weers. Ik heb daar vele nieuwe auto\'s gekocht, altijd goede zaken gedaan, uitstekende service gehad, prima bedrijf !!!
deskundige en snelle service met oog voor het belang van de klant.
Goede service en gewoon een goede garage
het mailadres gvdpol klopt niet meer. Vorig jaar overleden Het moet nu zijn [email protected]