Uitstekende ervaringen met wielenwissel.
uitstekend
Beurten auto, apk, wisselen zomer\\winterbanden
vriendelijk, klantgericht en zeer betrouwbaar; ben er al meer dan 20 jaar klant en rij met het grootste plezier van apeldoorn naar bennekom (onze vorige woonplaats)
Prima service, vriendelijk, redelijke tarieven, niets op aan te merken
Door storing bij RDW kon de auto niet op naam gezet worden. Maarten is het blijven proberen en aan de eind van de dag, na zessen, kon ik toch nog de auto op komen halen. Helemaal top.
al vele jaren tevreden klant
Zeer klantvriendelijke plezierige garage.
Die zijn zeer goed
Mijn ervaringen zijn altijd zeer goed geweest met van de Weerd. Altijd behulpzaam, klantvriendelijk, goede communicatie en het belangrijkste, er lopen goede monteurs rond.
Wij ijn heel tevreden met autobedrijf van de Weerd. Goede service!
Ik ben meer dan 20 jaar klant en heb bij Auto van de Weerd al 7 nieuwe Toyota \'s gekocht. En nummer komt binnenkort. Ben ik duidelijk geweest?
Prettig om een gespecialiseerd Toyota garage in de buurt te hebben
vanaf 2012 is mijn Toyota in onderhoud bij Van de Weerd. tot mij volle tevredenheid.