Heel klantvriendelijk, staan altijd voor je klaar!
De afhandeling en de bemiddeling na de opgelopen stormschade is gewoon fantastisch, alle lof
Super fijn en snel geholpen door Marinus.. alles weer netjes gedaan aan mijn auto en ik kan veilig de winter in.
Bij problemen wordt er snel gehandeld om ze op te lossen. Beurten worden goed uitgevoerd. En een groot voordeel is dat de garage in het dorp zit en niet op een industrieterrein.
Zie boven
Prima geholpen, keurig volgens afspraak en de kosten vielen mee !
Al heel veel jaren een zeer tevreden klant
Afspraak wordt netjes nagekomen.
In de afgelopen 33 jaar, hebben wij meerdere tweedehands auto's gekocht bij van der Weerd. Het waren allemaal uistekende auto's: ze waren allemaal zeer betrouwbaar. Ik heb het volste vertrouwen in hun advies.
Reeds lang garage voor mijn Toyota. Van de Weerd's Autobedrijf staat mij steeds terzijde bij problemen en onderhoud. Alles OK. Ze verdienen een 10, ook voor de koffie- en chocoladeautomaat in de toonzaal.
Al jaren klant , altijd tot volle tevredenheid!! Vriendelijk en betrouwbare mensen.
Al jaren komt mijn familie bij van de Weerd in bennekom. Na mijn Opa, Moeder, Broer heb ik hier mijn eerste occasion gekocht. Altijd goede en vriendelijke service. Auto ophalen na 17:00? geen probleem. Altijd een belletje om te vertellen wat de onderhoudswerkzaamheden zullen zijn en wat de kosten dan gaan worden.
Al meer dan 25 jaar ons auto bedrijf. Dat zegt genoeg lijkt ons.
altijd bereid te helpen,vertrouwd en levert goede service prima adres.
Vriendelijk, extra gekeken of er iets aan de hand was, er zat een rammeltje in de motor. En belangrijkste, de auto rijdt weer merkbaar als een tierelier. Gemakkelijk geregeld als ik na 17:00 uur de auto op wil halen.
Erg tevreden!
Wij hebben minimaal 25 jaar heel positieve ervaringen met vd Weerd. Hoge service gerichtheid.
vriendelik en beleefd
Zeer positief. Klantvriendelijk, vlot.
staan altijd voor je klaar. Ben daarom al bijna 50 jaar klant
Alleen maar positief
Al vele jaren ben ik klant van dit bedrijf. Service en kwaliteit staan hoog in get vaandel!