Zeer klantvriendelijk
Erg prettig, een goede service en een fijne sfeer!
Afspraken nagekomen en geleverd wat werd beloofd. Zeer tevreden
Bijzonder goed, heel klantvriendelijk!
Andere auto aangeschaft bij Autobedrijf de Groot. Netjes ontvangen. De auto werd voorgereden. Tijdsduur van de proefrit geen probleem. Paar mankementen werden verholpen plus de auto werd nog nagekeken. Een goed bod gekregen voor mijn inruilauto. Enig minpuntje is dat je 200 euro extra moet betalen voor een nieuwe APK. Dit kan goedkoper... Na een weekje wachten de auto opgehaald. Zonder poespas maar met een bloemetje weer op weg naar huis.
Al onze auto\'s hier gekocht! Uitermate behulpzaam en geweldige service!!
Zeer goede ervaringen, beslist aan te raden om naar een auto te kijken bij dit autobedrijf! Ik kwam met wantrouwen in de autobranche vanwege tegenvallers (van teruggedraaide kmstand bij importauto\'s tot tegenvallende foto\'s t.o.v. de bezichtiging en ook de tegenvallende oprechtheid en klantvriendelijkheid van autobedrijven). Ik ging weg met het volste vertrouwen en ben erg blij met mijn mooie, betrouwbare auto!
Wij kregen het verhaal dat een oude man zijn auto heeft ingeruild. Uit de papieren blijkt echter dat de auto is verkocht aan Komparto Impressum, Neustrasse 1, 59269 Beckum. Dus een Duitse auto vlakbij Neurenberg. Dan lijkt het ons sterk dat een oude man deze auto komt inruilen in Veenendaal. Verder hebben we koffie gedronken vlakbij de garage en bij wegrijden ging het olie verversen lampje branden. Terug naar de garage, ja dat heb je na een jaar dan moeten we maar een onderhoudsbeurt plannen en betalen. Schandalig om dat zo af te leveren, ook met bijna lege tank. Geen goede service
Het bedrijf ziet er goed verzorgd uit. Hun assortiment is heel divers en van mooie kwaliteit. De mensen zijn vriendelijk. Ook het chatten geeft een absolute meerwaarde en schept vertrouwen
mijn eerste ervaring positief
Een autobedrijf waar je op een nette, open manier een auto kopen kan!
Personeel : Met Steven bij de aanschaf e.d. prima ervaring. Vrijdag de auto ophalen bij ..de Groot eigenlijk een groot drama. Nadrukkelijk op kauwgom kauwend en constant op z\'n telefoon aan het loeren. Terwijl de overdracht nauwelijks 5 minuten in beslag nam. Ik neem aan dat dit de zoon van de eigenaar is. Uit beleefdheid heb ik dus een 8 ingevuld bij het personeel alleen de laatste ervaring is dus een 1. Jammer. Bedankt nog voor de bloemen. In afwachting van een reactie, Richard van Holland [email protected]
Goede ervaring. Vriendelijk personeel. En hele goede service.
In 1979 kocht ik mijn eerste autootje, een 4 jaar jonge feloranje Fiat 131 Mirafiori bij De Groot. Toen was het al dik oke met de service. Na 38 jaar weer een auto bij de Groot gekocht, een Peugeot 508SW uit 2012. Inruil van mijn auto werd netjes afgehandeld, kwam een nette inruilprijs uit. Afleveringsservice ook prima. Het contact met Jan Verweij, niet verkoper maar koopadviseur (!), was prettig, gemoedelijk en hij was steeds bereid iets uit te zoeken of extra informatie te geven. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar.
Galileistraat 46
3902 HR Veenendaal