Je wordt snel en vakundig geholpen.
Zeer goede ervaringen. Hebben het al bij vele kennissen aanbevolen.
Zeer fijne garage waar de mensen mekaar kennen. Zeer klantvriendelijk en meedenkend.
Zeer goede ervaring met dit bedrijf. Staan altijd direct voor je klaar.
altijd goede service je word indien mogelijk altijd direct geholpen
Prettig (familie)bedrijf. Fijne behandeling. No noncense,afspraak is afspraak. Volgens mij niet goedkoop maar wel goed en voor mij is dit belangrijk. Gewoon zo door gaan, sucses.
De ervaring met dit bedrijf is goed
Zeer klant vriendelijk.
Wij zijn van thuis uit al bij jullie autobedrijf !!
Al jarenlang is Autobedrijf Scheerders onze huisgarage. Een enkele keer hebben wij onderhoud bij een andere garage laten doen, maar zijn daar al snel op terug gekomen. Eerlijke prijzen en vakkundig advies, met de klant altijd op nummer 1. We bevelen Scheerders steevast aan voor onderhoud, APK, reparatie en advies.
Ik wordt hier altijd goed geholpen Vriendelijk personeel. Goede service
Modern bedrijf met ouderwets goede service
Prima ervaringen.
je word er altijd goed geholpen. s\'avonds kun je er altijd terecht. en ze zijn vriendelijk.
ik heb alleen maar hele goede ervaringen met dit bedrijf word altijd correct en heel netjes geholpen.