Goede service alles was duidelijk uitgelegd en alles was met deskundigheid gebeurd
Optimale service en uitermate klantvriendelijk. Ze blijven doorgaan met zoeken tot het mankement is gevonden. Zeer ruime openingstijden tot 20.00u \'s avonds en ook op zaterdag geopend. Als je problemen hebt, kun je meteen langskomen en word je ter plekke geholpen. Toen ik een keer langs de weg stond met een kokende motor waren ze binnen een half uur ter plaatse en werd ik met auto en al naar de garage gebracht.
heel goed, hebben altijd tijd voor vragen of uitleg
Deskundigheid en prijs/kwaliteit niet ingevuld. Reden is: Afgelopen week, voor de eerste keer, de auto een onderhoudsbeurt gegeven. Kan dus nog niet beoordelen.
Heel fijn geholpen goede adviezen gehad en snel gehandeld
Ik ben ten eerste zeer tevreden over de openings tijden hier hoef je geen vrij te nemen op je eigen werk om langs te komen. en ze hebben altijd wel tijd voor een kleine reparatie zoals band maken en lampje verwisselen.
Vriendelijk goede service zeer tevreden.
1x geweest, maar naar volle tevredenheid.
prima bedrijf met goede vakmensen
kwaliteit en vertrouwen
Uitstekend....!
Eerlijke service en gedegen vakmanschap, beoordeeld uit een ervaring van ruim 30 jaar.
Al vanaf mijn eerste auto klant. En altijd super goed geholpen. Met de aanschaf van mijn eerste auto. Afhandeling van een ongeluk. En natuurlijk ook de gewone beurten en apk\'s.
heel goed
- Altijd bereikbaar - Erg betrouwbaar - Geweldige service - Zeer professioneel - Goede prijs/kwaliteit verhouding