Vriendelijk en betrouwbaar.
Prima, altijd meedenken met de klant
Heel goed geholpen door een vriendelijk en vakbekwaam team! Top.
Zeer goed. Hen nooit problemen. Zijn altijd bereid je te helpen.
gelukkig kreeg ik de lekke band dicht bij de garage. Men heeft mij binnen 10 min weer op weg geholpen. Uitstekend!!
Ben heel tevreden met een goede service en prima werkuitvoering.
Zeer goed, erg vakkundig en vriendelijk personeel!
Bijz.gastvrij en welkom,ik kwam er en nog steeds benzine tanken en ik woon nu 2 jaar in Vorden en deze garage is voor mij lekker dicht bij huis.
Deskundig en vriendelijk personeel.
zeer klantvriendelijk en snelle service.
Top bedrijf met fijn en deskundig personeel
Het is een gemoedelijk bedrijf waar service hoog in het vaandel staat. Ze proberen je altijd te helpen en mee te denken bij oplossingen. Bij een wat grotere uitgaven wordt er eerst gebeld en overlegt.