net bedrijf goede service
Vandaag de eerste APK keuring gehad met de Peugeot Card. Dit was inclusief 6 euro aan motorolie gratis. Prima service. Na ruim een half uur stond ik weer buiten.
Prima bedrijf met uitstekende service
Ik heb erg goede ervaring met Nabuurs. Je wordt er netjes ontvangen en goed geholpen. De service is er ook heel erg goed.
Mijn ervaringen zijn goed
Ik was er voor een akkefietje. Een batterijtje voor de afstandsbediening. Kon meteen verholpen worden. Zoiets dergelijks heb ik al een eerder meegemaakt.
ruitensproeivloeistof bijvullen is wel heel duur,eerst klant vragen dan doen. alle mindere scores dan een 10 hebben betrekking op het ruitensproeivloeistof bijvullen.
positief en betrouwbaar
Positief. Afspraken worden nagekomen. Netjes benaderd, steeds vast contactpersoon. Uitermate tevreden.
vandaag goed en vlot geholpen.