Ik ben dik tevreden. Er worden geen onnodige kosten gemaakt en ik kan altijd snel terecht.
Ik ben de berijder van een leaseauto die ik heb aangeschaft bij de firma Nabuurs in Cuijk in Januari 2012. Vragen over service, deskundigheid en klantvriendelijkheid heb ik naar eer en geweten beantwoord. Mijn laatste bezoeken betreffen slechts noodzakelijke onderhoudsbeurten en in dat kader zijn vragen over offertes en dergelijke niet zo relevant.
Relatief snel geholpen, vriendelijk, kwalitatief goed.
Nette receptie, afspraken goed aangehouden, op een prettige wijze te woord gestaan.
Ik koop mijn auto\'s hier al vele jaren en laat ze ook door dit bedrijf onderhouden tot dusver tot alle tevredenheid.
Zie enquete. Cijfer 1 betekent niet van toepassing
tot volle tevredenheid
meerdere jaren regelmatig klant werkplaats, 1x nieuwe auto gekocht.
Auto Nabuurs Cuijk, Gaat tot het uiterste als er een probleem is met de auto tot het probleem opgelost is. Ze blijven vriendelijk en hebben ook een leen auto klaar staan als mijn auto voor reparatie daar is,
Door de altijd vriendelijke- en behulpzame benadering van uw personeel ga ik steeds met een prettig gevoel naar huis.
We zijn zeer tevreden bij het advies en afhandeling bij de aankoop van de nieuwe auto