Prima service en bereikbaarheid.
1x olie lekkage gehad in garantie periode -->reparatie in 3 x opgelost --> beetje slordig -->na flink mopperen probleem echt aangepakt-> matige service. 1x bobine stuk gehad op zaterdag ,moest op zondag dochter naar Weeze brengen--> geen monteurs aanwezig-->Ophoff probleem zelf opgelost, en een korting op de bobine gehad.--> goeie service
Zeer goed, erg leuk contact met de eigenaar van dit bedrijf.
Marijke en ik zijn bijzonder verheugd over de wijze waarop dhr Ophoff ons heeft geholpen bij de aanschaf van de Opel Corsa. Hij heeft het ons bijzonder makkelijk gemaakt om een proefrit te doen en ook de overdracht te begeleiden. Dit spaarde ons veel tijd en kosten uit. Aart Koning
Ik word altijd vlot en keurig geholpen
Vriendelijk, deskundige en vlotte service. Laagdrempelig wat erg prettig is in het contact. Een garage zoals een garage hoort te zijn.
Als jaren zijn we klant bij dit bedrijf. We hebben vertrouwen in de monteurs en het advies bij het kopen van een auto. We worden als klant ook altijd gastvrij onthaald.
buitengewoon plezierig
Prima; komen er al als klant sedert 1978 of 79; blijven niets voor niets vaste klant