Goede service snel en vertrouwd.
prima ervaring we kopen onze auto komen in de garantieperiode in de garage daarna doen we onderhoudt zelf maar bij terug keer worden we altijd netjes behandeld is een klantvriendelijk bedrijf met een goede afspraken en afhandelingen
Aan- en verkoop personenauto\'s en onderhoud
Snel en goed geholpen. Leenfiets gebruikt, was in uitstekende staat!
Ik ben nog steeds tevreden met autobedrijf Opoff.
Eigen auto ging defekt in de buurt van garage Ophof. Medewerkers hebben mij snel weer opweg geholpen met een prima huurauto,met winterbanden. Volgende dag heb ik mijn eigen auto weer opgehaald. Snelle reparatie, goede service.
De opgelopen schade aan de voorzijde van de auto werd prima bekeken, er werd contact opgenomen met de verzekeraar en tevens de schade gemeld. Prima afspraak gemaakt. Auto werd thuis opgehaald en na een paar dagen weer keurig bij mij thuis afgeleverd. Dikke pluim! Bij toeval had ik geen vervangend vervoer nodig.
Een heel snelle service en er wordt met je meegedacht. Plezierig in de omgang.
goede service en klantvriendelijkheid
Al veel jaren tot volle tevredenheid klant. Wij worden altijd goed geholpen en goed geinformeerd.
Prima. Servicegericht.