Prima autobedrijf. Goed personeel en prima service.
Wat ze doen, doen ze goed.
fijne zaak, aardige en deskundige mensen, ik voel me hier geen nummer.
heel prettige en zeer klantvriendelijk mensen
Mijn ouders waren al klant bij Autobedrijf Ophoff en waren hier erg over te spreken. De keren dat ik mee ging, vond ik het een prettig bezoek. Nu ik zelf een auto in gebruik heb, die door mijn ouders is aangeschaft bij Autobedrijf Ophoff, heb ik er ook voor gekozen om daar mijn auto in onderhoud te doen.
Dit was de eerste kennismaking met uw bedrijf.De ontvangst was goed.De reparatie verliep naar wens en was snel geregeld.Goed tevreden.
Heb nog geen ervaring met dit bedrijf ik heb een email verstuurd maar nog geen reactie vernomen.
Top Bedrijf
Prettig, klantvriendelijk,geen onnodige bla-bla verhalen om iets te verkopen.
Goede ervaring
Prima service en gastvrij.
Heb gevraagd om voor mij een gebruikte auto te zoeken die aangepast kon worden aan mijn behoeftes en dat is uitstekend verlopen en heel snel.
2 maaal een auto gekocht een goede klik met de verkoper /eigenaar. goede ervaring prijs kwaliteit volgens mij redelijk