Erg fijne service. Er is goed meegedacht met het oplossen van de schade.
Zeer goed. Prima service. komt zelfs op een avond naar Apeldoorn om een reparatie uit te voeren!
Bij of via Ophoff reeds 3 auto\'s gekocht. Daarnaast laat ik ook bij dit bedrijf het onderhoud en APK uitvoeren. Zowel over de aankopen als het onderhoud zeer tevreden. Je bent bij dit bedrijf geen nummer en de persoonlijke benadering spreekt mij zeer aan. Bij het onderhoud en/of reparaties hoef je niet bang te zijn voor onnodige kosten en er wordt zelfs meegedacht om de kosten te spreiden.
snelle reactie na internet-contact, goed en zakelijk contact, helder gesprek, geen mooie verkooppraatjes, maar de nadruk op goede kwaliteit. Was de lange reis zeker waard.
De ervaringen met het bedrijf zijn positief
Hele prettige en uitgebreide service....vooral klantgericht! Nakomen van afspraken Behulpzaam en profesioneel bedrijf.
nette garage met deskundigheid en service
weer voortreffelijk geholpen, winterbanden gewisseld en als service werd er een rubberen strip vastgezet. altijd vriendelijk en alert. Een kopje koffie wordt altijd aangeboden.
goede service . goed advies .bij verkoop of bij de beurten. gratis leenauto bij reparaties.
vriendelijk en correct
Het betreft een goed en degelijk autobedrijf. De medewerkers zijn klantvriendelijk en deskundig. De sfeer is goed en er wordt met de klant meegedacht.
We zijn zeer tevreden!!
Al jaren koop ik bij hen een auto. Ik ben altijd zeer tevreden. Nooit problemen ondervonden. Een geweldige service. Laatst kwam ik -onaangekondigd- voor een reparatie. Uiteraard was op mijn komst niet gerekend. De monteurs waren bezet. Geen probleem, want dhr. Ophoff ging zelf aan de slag en verrichtte de reparatie.
Prima. Houden zich goed aan afspraken en vriendelijk.