Bedrijf dat persoonlijk contact nog hoog in het vaandel heeft staan. Uitstekende service, deskundige medewerkers.
Zeer prettig staan altijd voor je klaar.
Perfect bedrijf, ze nemen de tijd voor de klanten.
Goede service en altijd vriendelijk contact.
Ik heb alleen maar goede ervaringen met dit bedrijf. Ze zijn zeer deskundig, geven goed advies en zijn heel klantvriendelijk. De service is ook uitstekend.
positief
Erg fijne service. Er is goed meegedacht met het oplossen van de schade.
Zeer goed. Prima service. komt zelfs op een avond naar Apeldoorn om een reparatie uit te voeren!
Bij of via Ophoff reeds 3 auto\'s gekocht. Daarnaast laat ik ook bij dit bedrijf het onderhoud en APK uitvoeren. Zowel over de aankopen als het onderhoud zeer tevreden. Je bent bij dit bedrijf geen nummer en de persoonlijke benadering spreekt mij zeer aan. Bij het onderhoud en/of reparaties hoef je niet bang te zijn voor onnodige kosten en er wordt zelfs meegedacht om de kosten te spreiden.
snelle reactie na internet-contact, goed en zakelijk contact, helder gesprek, geen mooie verkooppraatjes, maar de nadruk op goede kwaliteit. Was de lange reis zeker waard.
De ervaringen met het bedrijf zijn positief
Hele prettige en uitgebreide service....vooral klantgericht! Nakomen van afspraken Behulpzaam en profesioneel bedrijf.
nette garage met deskundigheid en service
weer voortreffelijk geholpen, winterbanden gewisseld en als service werd er een rubberen strip vastgezet. altijd vriendelijk en alert. Een kopje koffie wordt altijd aangeboden.
goede service . goed advies .bij verkoop of bij de beurten. gratis leenauto bij reparaties.
vriendelijk en correct