Prima service. Altijd vlot geholpen. Meedenkend. Kwalitatief goede reparaties. Alles gaat altijd in goed overleg. Relatief duur?
Een uitstekend bedrijf om zaken mee te doen. Altijd correct en zeer klantvriendelijk.
uitstekend; goede service; klantgericht en klantvriendelijk
Prima bedrijf, klant vriendelijk en goede service.
Auto Service beurt + Keuring. (min punt) Bij de keuring en service beurt geen melding van punten die belangrijk zijn (kosten) die er in de toekomst aan zitten te komen.
Ik heb alleen maar goede ervaringen met dit bedrijf.
Prima. Geen onverwachte dingen. Goed overleg
vakmanschap
Bij problemen met auto wordt je direct te woord gestaan en wordt er naar een oplossing gezocht
prijs/kwaliteit kan ik niet beoordelen ivm lease auto. service en snelheid is gewoon top. Voorbeeld: winterbandenwissel ben ik verplicht bij Profile en kan pas op 9 mei a.s. en heb ik 1,5 maand geleden al afspraak gemaakt. Bij Ophoff had het diezelfde week nog gekund, en ook gegund!!
Bij aanschaffen van een auto,werd er geluisterd naar de wens van de klant,wat mij opviel en bij voorheen andere opel dealers ?? Kreeg ik bij de deal een prachtig boeket bloemen voor de vrouw,zeer gewaardeerd !!
Prettig, zakelijk en betrouwbaar
Wij hebben al jaren goede ervaringen met deze garage, eerst hadden we onze auto er alleen voor apk en onderhoud later hebben we onze auto daar ook ingeruild voor een andere auto.