Een bedrijf waar je nog als mens behandeld wordt en geen nummer bent. Een echtpaar die de klant hoog in het vaandel heeft.
Een garage met deskundig personeel, waar betrouwbaarheid en persoonlijk contact nog altijd als vanzelfsprekendheid beschouwd wordt. Een bedrijf dat ik eenieder zou aanraden, of je nu wel of niet eigenaar bent van een Opel.
Vriendelijk, klantgericht bedrijf, waar service voorop staat
goed ontvangen met een lekker bakje soep, en deze meneer ophof neemt de tijd voor een praatje. dat bevalt de klant.
prettige ontvangst, met koffie, vriendelijke mensen en keurig uitziende showroom, snel overeenkomen met inruilprijs
Klantvriendelijkheid +++ (algemeen, tijd voor uitwisseling ervaringen / visie, koffie, attenties), service +++ (zeer klantgericht, meedenken in oplossingen voor vraagstukken / dilemma\'s die bij de klant leven, goede advisering, beschikbaarheid leenauto\'s indien nodig, haal-/brengservice indien nodig en passend), techniek +++ (weer vlot, goed en veilig de weg op).
Altijd meedenken en kijken nar de beste oplossingen.
Klantvriendelijk en goede service.
prima zeer goede service en klantvriendelijkheid. Naast onderhoud ook een nieuwe auto aangeschaft.
Vakbekwaam personeel. Onlangs geen Opel gekocht. Geen probleem voor dit bedrijf. Alles wordt zoals altijd netjes opgelost
Goede ervaring. Wordt snel en adequaat geholpen.
deskundig en vriendelijk.
een echt gezellig familie bedrijf met hart voor de klant.
Wij hebben hier 2 auto\'s gekocht.
Ze staan altijd voor je klaar en onder het genot van een kopje koffie is de tijd van wachten zo voorbij.