goeie service, klantvriendelijk
Klant gericht bedrijf met deskundige medewerkers.
Prima dienstverlening. Nette en vriendelijke afhandeling.
Goede voorlichting en uitleg Klantvriendelijke omgang met klanten Keurige aflevering van de verkochte auto.
ALLEEN MAAR UITERST POSITIEVE ERVARINGEN. OPHOFF ZOEKT ALTIJD NAAR CREATIEVE OPLOSSINGEN BIJ PROBLEMEN.EEN GEWELDIG GOEDE SERVICE , DIE JE NIET BIJ ANDERE BEDRIJVEN AANTREFT.OP AANRADEN VAN ANDEREN BEN IK BIJ DIT BEDRIJF GEKOMEN.IK GA HIER NIET MEER WEG . EEN IEDER KAN IK DEZE FIRMA AANRADEN VOOR DE AANKOOP VAN EEN NIEUWE AUTO, EEN OCCASION OF VOOR ONDERHOUD EN REPARATIE.
prima bedrijf
Uitmuntende ervaring met klant en bedrijf relatie
Correcte nakoming van afspraken.
een bedrijf dat voldoet aan je verlangens m.b.t. prijs/kwaliteit/klantvriendelijkheid
Top bedrijf goede service, staan altijd voor je klaar met raad en daad.
Goed bedrijf, alleen tarieven zijn vrij hoog
Prima service. Prettig in omgang. Bedrijf was mij aanbevolen door een autoverkoopbedrijf in Zwolle.