Geen klachten, vakkundig en servicebereid indien zich er een probleem voordoet.
Zeer positief over Ophoff. Ook een steenmarter schade is snel en goed gemaakt. De leenauto was zelfs gratis! Ga zo door!
Op dit moment overheerst bij mij het gevoel dat ik op een eerlijke en betrouwbare manier geholpen wordt. En ik heb in ieder geval niet het gevoel dat ik voor een dure receptie en showroom betaal, zoals bij andere grote dealerbedrijven.
Goed!
Hele goede ervaring...weer vertrouwen gekregen in de mens door deze mensen na een slechte ervaring. Goede service!
ben zeer te vreden ik heb een nieuw mail aders [email protected]
in februari onze 1e auto bij Ophoff gekocht. Aflevering was super. Zelfs een bloemetje er bij. Verder nog geen ervaringen.
Altijd weer goed.
Klantgericht en vriendelijk. Goede service !
Ik heb alleen maar goede ervaringen met dit bedrijf. Als je een bedrijf zoekt waar ze eerlijk tegen je zijn en die echt te vertrouwen zijn dan moet je bij Ophoff zijn
Goede ervaring met alles. Prima garage.