Goede service, klantvriendelijk.
positief/goed/ervaren
In 1 woord|: Uitstekend!
Zeer goed en vriendelijk
Zeer persoonlijke ontvangst en service. Dit is zoals ik wil noemen: de klant is koning.
1 jaar bij deze auto garage en een hele goede service.
Vriendelijk en nette behandeling.
Meerder auto\'s al gekocht. Goede kwaliteit, scherpe prijs, altijd klantvriendelijk. Neemt de tijd en denk met u mee. Waar vind je dat nog ?? Inderdaad, bij autobedrijf Ophoff !!
Ik kan niet anders zeggen± Alle medewerkers zijn TOP.
Prettige ontvangst met koffie, ik kon meteen geholpen worden, terwijl men mij niet kende.
prettig bedrijf, goede service waar de klant nog klant is en geen nummer.
vandaag even voor een garage bezoek i.v.m. een niet goedwerkende climat - control naar de firma Ophoff. Zoals gebruikelijk weer goede service en lekkere koffie. Het probleem werd ogelost en ondanks dat dit buiten de garantietermijn was werd dit onder de noemer ( altijd perfecte ) service weggeschreven.
Per telefoon geinformeerd naar een nieuwe auto. Het eerste gesprek gaf een goed gevoel. Afspraak gemaakt met Ab en we hebben zaken gedaan.
zeer goed
Jan is een goede vervanger van Ab, al jaren. :-) Autobedrijf Ophoff is voor ons een betrouwbaar bedrijf waar wij zonder nadenken onze auto naar toebrengen. de eerlijkheid merken wij in de gesprekken. De service in het lenen van de auto. en natuurlijk als oud-Nieuwleusenaar leuk om weer eens terug te komen.