Bijzonder klantvriendelijk, eerlijk en prettig in de omgang. Daar bovenop hebben we onze auto voor een heel leuke prijs mogen meenemen en rijden we er met veel plezier in (en tot noch toe zonder enig probleem)!
Versnellingsbak stuk gehad , vrij grote klus om te repareren. Probleem deskundig opgelost.Tevens werd mij een vervangend voertuig aangeboden voor en tijdens de werkzaamheden.
Tot nu toe altijd prima behandeld.
klantgericht en klant vriendelijk goed behandelt
Prima eerlijk prettig om zaken mee te doen
Top service komt afspraken altijd na
Uiterst vriendelijk,deskundig en supersnelle service! Zeer aanbevolen Opel dealer!!
Goede service, klant word serieus genomen
Goed en deskundig.
Ik ben al tien jaar klant bij dit bedrijf hetgeen mij uitstekend bevalt. Je wordt er snel en deskundig geholpen en het contact is altijd erg plezierig. Een uitstekende garage.
Prettig zaken gedaan. De mensen denken met je mee in oplossingen. Ik heb absoluut niet het gevoel gehad tot verplichtingen van aanschaf andere auto.
vriendelijk en klantgericht. Altijd gezellig om langs te gaan.
Kleine garage met grote service. Klantvriendelijk.
Betrouwbaar familiebedrijf. Direct en vriendelijk contact.
Prima ervaring
Fijne ervaringen hier, doen niet moeilijk, zijn snel en deskundig.
Zeer prettig, super klant vriendelijk open en eerlijk. Super nette prijs voor onze auto mogen ontvangen! Ga hier zeker vaker terug komen!