De ervaring is goed goede service. De rekening mocht wel wat lager uitvallen. Kwaliteit is goed.
Toevallig kwamen wij via internet een auto tegen van ophoff. Vrijdagavond wezen kijken zaterdag proefrit gedaan. Was erg druk voor een klein familiebedrijf, maar werd ons netjes koffie aangeboden en excuses aangeboden voor de drukte. (Vonden wij niet erg druk is een goed teken) Onderhandelingen waren wij vrij snel uit. En rijden nu een perfecte 2e hands auto. Klein probleempje met de sleutel (batterij was leeg) werd weekje later probleemloos opgelost! Komen zeker weer!!
Zeer prettig in de omgang met klanten
Altijd gezellig. Voelt en beetje als familie. Kom er al bijna 25 jaar. Altijd goed
Prima bedrijf. Klantvriendelijk. Beveel ik bij mensen aan die graag Opel willen rijden.
Vriendelijk geholpen, bij aankoop zeer coulant behandeld.
Goed. Alles is goed geregeld. Vriendelijke mensen.
Prima. Goede service, altijd vriendelijk.
Goede service. Hoge kwaliteit en zeer vriendelijke mensen.
Prima. Kennis van zaken, meedenkend in mogelijkheden.
Zeer vriendelijk ontvangen. Nette garage en faire prijs voor de in te ruilen auto. Bij de aanschaf van een volgende auto zal ik dan ook zeker weer dit autobedrijf contacteren.
Zeer goede service buiten gewoon behulpzaam om te blijven rijden. Auto stuk, vervangend vervoer wordt geregeld en eventueel gebracht!!!
Wij hebben een gebruikte auto aangeschaft bij Autobedrijf Ophof. Wij werden gastvrij ontvangen en er werd tijd gemaakt om onze wensen te bespreken.
Goede service, blij mee !
Goede service, klantvriendelijk
Zeer vriendelijke en persoonlijke benadering. Voelt als ouderwetse klantvriendelijkheid. Iets wat vaak niet meer zo vanzelfsprekend is. Ben zeer tevreden.
Goede klantenservice, bij eventuele problemen wordt er direct naar een oplossing gezocht.
Alleen maar goede ervaringen. Met kleine of grote vragen Prima service.