Top! klant vriendelijk ,eerlijk en geen geneuzel
Top kwaliteit voor een normale prijs
Goede service! Auto over de telefoon gekocht, alles als beloofd. Goede uitleg bij ophalen.
Mijn insignia moest een onderhoudsbeurt hebben, wel perfect is uitgevoerd en tevens de knopjes op het stuur vervangen als service! Helemaal weer blij mee!
Prima Ervaringen
zeer prettig. Geduldig , vriendelijk, aandacht hebben en goede service.
Zo hoort het !!!!
We kwamen hier voor de aanschaf van een nieuwe auto. Het belangrijkste vinden wij een betrouwbaar autobedrijf, na alle goede recensies over dit bedrijf een bezoek gebracht en direct geslaagd! We konden direct een proefrit maken zonder een afspraak gemaakt te hebben! Top!
Geweldige service, zoals het vroeger gewoon was.
Door de jaren heen uitstekende ervaringen!!! En dat was bij het laatste contact niet anders.
Goed, vriendelijk, eerlijk en overzichtelijk. Duidelijke en goede prijzen
Goede communicatie,zonodig leen auto
Ik ben zeer tevreden.
Altijd prima. Enorm goede service.