Super : ik kreeg een leen auto mee en ... toen mijn auto klaar was werd hij bij mijn werk teruggebracht en de leen auto ging mee terug : wat een luxe !
Geweldige service en advies.
positief: vriendelijk en klantgericht
Prima service en kwaliteit. Vriendelijke behulpzame medewerkers.
Een prima en prettig bedrijf. Dit bedrijf heeft alle tijd voor de klant. Wij zijn erg tevreden!!
Client vriendelijk, goede ontvangst goede koffie.
Goed bedrijf, klantvriendelijk (denkt mee met de klant zonder opdringerig te zijn) en heeft kennis van zaken.
goed verstand van het geen wat ze verkopen en de afspraken goed na gekomen wat er moest gebeuren helemaal top
Top bedrijf
Goede service en vakmanschap. Ook met een klein budget kun je hier prima terecht en wordt je gelijkwaardig geholpen als iemand die voor een nieuwe auto komt. Aanrader !!
Onderhoud aan mijn auto
Het is een heel prettig bedrijf. Erg tevreden.
Mijn ervaringen zijn erg goed: persoonlijk contact, eerlijk verhaal, meedenken
Levert goede service en is zeer klantvriendelijk
Klantvriendelijk en uitstekende service!
goed , degelijk, zeer vertrouwd.