Goed en deskundig geholpen.

Ik werd duidelijk geïnformeerd dat het om een grote, dus duurdere, beurt ging. Ook werd ik gebeld dat een tweetal onderdelen vervangen moesten worden, zodat ik hierin mee kon beslissen en mij dit niet overviel toen ik de rekening ontving. Toen ik later nog belde omdat ik een probleempje had, kon ik direct komen en was het snel opgelost: de fout lag bij mezelf. Er was tijd én aandacht voor een gesprek.

betrouwbaar

prettige ontmoetingen en vakkundigheid van autos. klantvriendelijk

Volgens afspraak

Supertevreden over de geweldige service en goede kwaliteit van de diensten van Autobedrijf Ophoff!

Ben al jaren klant en ook al jaren helemaal tevreden.

Goede service en klantvriendelijk.

Afspraak maken via internet is ideaal. Je kan zoals in mijn geval aangeven of je een leenfiets mee wil. Je ontvangt via mail een bevestiging van de afspraak.

Gewoon perfect

Een garage zoals het moet zijn meedenkend met de klant je krijgt bij reparaties prijsopgave vooraf dus geen onaangename verrassingen En voor een servicebeurt staat er een leenauto of elektrische fiets klaar Voor ons is ophoff een fijne en betrouwbare garage waar we graag terug komen

Bekwame vriendelijke service

Veel vertrouwen in dit bedrijf. Ben al jaren klant en beveel andere mensen vaak aan om daar een auto te kopen en daar onderhoud te doen.

Goed geholpen, door experts in hun vakgebied

In overleg werd er een afspraak gemaakt. Het was geen probleem om al een klein bekend probleem direct mee te nemen tijdens de werkzaamheden. Vanwege werk was ik een leenauto nodig, dit was geen probleem. Na de werkzaamheden de auto weer op komen halen, er werd een duidelijk verhaal gegeven bij de gemaakte kosten. Vriendelijke mensen en alles was weer geheel in orde.

Prima, vriendelijke mensen en snelle afhandeling

Hele goede ervaring mee vriendelijk mensen

Een garage met passie voor auto’s en aandacht voor de klant!

Garagebedrijf Ophoff vaart zijn eigen koers zo onderscheiden ze zich in vergelijking met andere garage’s. Eerlijk en betrouwbaar!

Zoals altijd goede service . Prima garage bedrijf.

Vriendelijk

Factuur kan uitgebreider wat is er aan de auto gebeurd

Een goede deal kunnen maken en een heel prettig contact gehad rondom de aankoop.

Heel plezierig.

zeer netjes behandeld en duidelijk

Via internet bij Ophoff b.v. terecht gekomen . De eerste indruk via de telefoon was al goed , zodat we er een afspraak hebben gemaakt en er hebben proef gereden met meerdere auto`s . De heer Ophoff had alle tijd voor ons en wilde ons niks opdringen . We hebben een goed gevoel bij de auto en het bedrijf dus het totaal plaatje was oke .

Prima Vriendelijk.

Voor service beurt, bandenwissel en keuring naar de garage, prima dienstverlening.

Prima service, duidelijke afspraken

Duidelijke afspraken. Gemakkelijk te boeken.

Geweldig bedrijf

Fijne garage met goede service, redelijke prijzen en persoonlijke aandacht voor de klant. Ik kom nog steeds vanuit Nijkerk naar Nieuwleusen voor het onderhoud van mijn auto. Dat zegt genoeg. Ik zal er zeker ook weer een nieuwe auto aanschaffen.

De jaarlijkse beurt is vakkundig, stipt en vriendelijk uitgevoerd.

Zie boven

Prima geregeld

Top service

Altijd fijn om daar weer te komen, vriendelijk , eerlijk . Staat altijd voor je klaar en denkt mee. Inmiddels onze vierde auto daar gekocht. Is wel even bij ons uit de buurt maar dat hebben we er voor over.

Prima geholpen

Fantastische

Prima , goede aandacht en service

Altijd prettige ontvangst en accurate behandeling ,

Een autobedrijf, die je niet zomaar voor een ander inruilt

Is betrouwbaar Staan altijd voor je klaar Denken met je mee Na 35 jaar loop je niet zo maar weg

Rollecate 21

7711 GG Nieuwleusen