Betrouwbaar

Proberen je altijd te helpen

Wat nodig is , is.

Af en toe moet ik naar een garage. Bij Ophoff in Nieuwleusen ben ik altijd welkom. Nooit gezeur en altijd service. Doen wat je als garagebedrijf moet doen.

Top service!

Ik heb enkele weken terug een Opel Corsa bij Ophoff gekocht. De communicatie, service en oplevering was top! Ook werd mijn nieuwe auto zeer snel opgeleverd. Bij de garage zelf heerst een open en toegankelijke sfeer, iets waar ik zelf ook veel waarde aan hecht. Zeker aan te raden!

Prima klantvriendelijk bedrijf

Prima garagebedrijf met goede service en persoonlijke benadering.

Goede voorlichting en duidelijkheid

We zijn goed geholpen, duidelijk en betrouwbaar, zeker een aanrader.

Vakmanschap en betrouwbare garage waar afspraken worden gerespecteerd.

Vakmanschap en betrouwbare garage waar afspraken worden gerespecteerd.

Gewoon goed!

Goede voorlichting over aankoop, onderhoud en afwerking van schade aan de auto. Bovendien staat de koffie altijd klaar!

Snelle hulp bij acute klachten

Op een zeer ongelukkig moment liet de accu van mijn auto het afweten .Binnen 3 kwartier een nieuwe accu gemonteerd Klasse !

Prima service, staan altijd voor je klaar.

Ze denken met je mee en staan altijd voor je klaar.

Vriendelijk en behulpzaam

Wordt altijd snel en goed geholpen.

Heel goed

Vriendelijk geholpen altijd staan ze klaar als het nodig is

Vriendelijke mensen die geen onzin verkopen en eerlijk zeggen waar het op neerkomt.

Fijn bedrijf

Ik kom al jaren bij Ophoff en altijd vriendelijk en goed. Kleine dingen kun je zo voor langskomen en wordt snel en vakkundig opgelost. Blij met deze garage!

uitstekend

wij zijn geholpen door de zoon van Jan was zeer plezierig niet opdringerig geen verkoop praatjes voelden ons op ons gemak Jan een zoon om trots op te zijn

Bij Ophoff staan ze altijd voor je klaar en ze denken met je mee !

Ik ben al jaren een tevreden klant.

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Bij vragen wordt er altijd met me mee gedacht en een oplossing gezocht.

Klantvriendelijk en deskundigheid.

Er wordt altijd gestreefd naar een goede oplossing.

Top!

Super geholpen met aanschaf andere auto

Gewoon normaal en zeer goed

No nonsens

Perfect alles goed geregeld.

Je word er vriendelijk behandeld. Afspraken worden goed nagekomen. Goede service. Staan altijd voor je klaar.

Tevreden

Eerlijke zaken man , wat wordt beloofd wordt nagekomen. Mooie auto’s tegen eerlijke prijs. En goede nazorg

Prima,

Ik word goed en snel geholpen

Prima voor elkaar

Goede service en klantvriendelijke hulp. Altijd bakkie koffie niks mis mee.

klantvriendelijk

Rollecate 21