Goed garagebedrijf.

Het zijn mensen met een hart voor hun klanten. Vakbekwaam, hele goede service en vriendelijke mensen, vandaar 5 sterren

Meedenken bij alle evt reparaties. Snelle afhandeling, kwaliteit en zeer vriendelijk.

goede service,

Jan legt goed uit en denkt mee met de klant!

Fijn bedrijf

Onze wens, een auto met een hogere instap, is vandaag vervuld met een mooie Opel Grandland van garage Ophoff. Daarvoor moesten we wel afscheid nemen van onze fijne Opel Astra die we 10 jaar geleden ook bij Jan gekocht hadden en, ook met meerdere Opels daarvoor, altijd met volle tevredenheid bij Jan en zijn team in onderhoud geweest is. Fijn om te merken dat iemand met zoveel zorg en passie achter de auto's staat die zijn garage uitrijden.

Een eerlijk en betrouwbaar bedrijf

Ik ben al jaren een tevreden klant. Als er iets onverwachts aan de auto moet gebeuren wordt er eerst gebeld zodat je niet voor verassingen komt te staan. Prima service!!

Super service

Altijd goed geholpen met duidelijke advies

Zeer goede ervaringen met garage ophoff alles was perfect geregeld .

Vriendellijk personeel met duidelijke uitleg en veel kennis van zaken

Prettige en betrouwbare garage

Komen hun afspraken altijd keurig na. Overleggen eerst met de client bij wat grotere uitgaven. Klantvriendelijke benadering.

Prima sevice

Niks is te moeilijk voor dit bedrijf.Eerlijk en betrouwbaar advies.

Klant is koning

Er is voor ons een auto opgehaald die nog niet in de verkoop stond. Precies wat we zochten. Wordt goed met je meegedacht. Afspraken worden goed nagekomen.

Klasse

Vriendelijke, en fijne zaak voor zo wel klant als de reparatie auto hij loopt weer als een zonnetje

Goede service. Goed geholpen.

Altijd een prettige ontvangt. Een duidelijk verhaal. Goede reparatie, met een duidelijke prijsopgave.

Geweldige service

Fijne mensen , komen goed de afspraken na.

Snel, flexibel en gezellig

Ze zijn er als het nodig is. Afspraak maken en nakomen is hun kracht. Vriendelijke en persoonlijke aandacht.

Snelle service, klaar terwijl u geniet van een kop koffie.

Fijn entrouwbaar bedrijf .

Zeer prettig geholpen, dit is een bedrijf waar je van op aankunt

Geode service en betrouwbaar

Goede voorlichting en een offerte die zeer nauwkeurig is. De werkelijke kosten waren lager dan de offerte en dat is lekker. Geen tegenvallers.

Perfect!

Probleem goed verholpen !

Vriendelijk eerlijk en duidelijk

Wij waren op zoek naar een Opel Grandland. Door aanbeveling van vrienden zijn we bij Ophoff in Nieuwleusen terecht gekomen. Fijne ontvangst, de koffie staat klaar en Jan neemt alle tijd voor je. Zo ook tijdens het aflevermoment om alle knoppen op het dashboard uit te leggen. Het is een garage die ik iedereen aanbeveel als je op zoek ben naar een Opel.

Top bedrijf!

Behulpzaam, meedenkend, altijd tijd voor een kopje koffie en een gezellig gesprek. Kortom een super bedrijf.

gemakkelijke communicatie

alles volgens afspraak

Behulpzaam , altijd goede adviezen en zeer vertrouwen wekkend

In de meer dan tien jaar dat ik vaste klant ben heb ik afgeven maar positieve ervaringen . Ik rij Opel omdat Ophoff zo’n geweldige service geeft dat is meer waard dan het merk van de auto . Ik ga daar graag mee door .

Altijd vriendelijk en goed geholpen!

Overgestapt naar Ophoff vanwege slechte ervaring met andere garage. Super blij mee! Altijd goed geholpen, vriendelijk en eerlijk!

altijd behulpzaam en meedenkend

zie boven

Word altijd gastvrij ontvangen, en er word netjes werk afgeleverd !!

Heb goede ervaringen, en alles word altijd netjes opgelost. En er is tijd voor persoonlijke aandacht. De koffie is klaar.

Rollecate 21

7711 GG Nieuwleusen